Sivas
Giriş Tarihi : 12-07-2019 00:37

Sezerer, sert bir dille eleştirdi...

Türkiye Gazeteciler Federasyonu denetim kurulu başkanı (TGF) Hakan Sezerer, özel günlere has olarak sadece günübirlik gazete çıkararak menfaat uğruna gazete çıkaran asalaklara tepki gösterdi.

Sezerer, sert bir dille eleştirdi...

Özelikle Türk milleti için önem arz eden günleri fırsata çevirmeye çalışan yılın 364 günü yan gelip yatan, bu işi korsan bir şekilde sahada adı sanı gazetecilik ve basın ile yakından alakası olmayan durumdan vazife çıkarıp, 15 Temmuz gibi günleri suiistimal etmeye çalışan parazitlere kimsenin fırsat vermesini istemiyoruz diyen Türkiye Gazeteciler Federasyonu denetim kurulu başkanı (TGF) Hakan Sezerer şöyle devam etti.

“Bizim emekçi gazeteci arkadaşlarımız her gün şehir için bir çok haberi gündeme taşımaya çalışırken. Bu korsan şekilde gazete çıkarmaya çalışan ve gazetecilik mesleği ile hiçbir ilgisi ve alakası olmayan kişilere itimat etmeyin fırsat vermeyin. Sektör çalışanlarımız zaten zor şartlar altında işini layıkıyla yapmaya çalışırken diğer yandan korsan olarak sahada iş adamlarını ve devlet kurumlarını menfaatleri uğruna siyasi partileri de kullanarak şahsi çıkarlarını 15 Temmuz gibi topluma mal olmuş bir günden Demokrasi zaferinden nemalanarak şehirde kısa yoldan para kazanmaya çalışıyorlar. Bu tarz kişilere kimse itimat etmesin.”diyerek sert bir dille eleştirdi.

AdminAdmin