İstanbul
Giriş Tarihi : 05-07-2019 15:49

Kılıçdaroğlu: İstanbul'da partizanlık dönemi bitti, hizmet yarışı başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu da eşlik etti. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada 'Partizanlık dönemi bitti, hizmet dönemi başladı' dedi.

Kılıçdaroğlu: İstanbul'da partizanlık dönemi bitti, hizmet yarışı başladı

CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluİBB'yi ziyaretediyor. Kılıçdaroğlu önce anı defterini imzaladı. Kılıçdaroğlu, anı defterine 'Sayın Ekrem İmamoğlu, kazandığı İstanbul seçimini bir hizmet yarışına döndürecek. İmamoğlu'na inanıyor ve güveniyoruz. Dualarımız ve dileklerimiz onunla' diye yazdı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da katıldığı ziyarette Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na İstanbul minyatürü hediye ederken, İmamoğlu da CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının yer aldığı bir karakalem çalışamayı CHP liderine hediye etti.

İMAMOĞLU: SÜRECİN EN ÖNEMLİ KARAKTERİ KILIÇDAROĞLU'DUR

Ziyaretin ardından kameraların karşısına geçen İmamoğlu "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu benim için muazzam bir liderlik ve yol arkadaşlığını yaşadığımızı belirtmek istiyrum. Sürecin en önemli karakteri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Kendisine minnet duyuyorum. Ona hem sözüm hem de sorumluluğum var. Görevimi bu sorumlulukla yapacağım." dedi.

'VATANDAŞIN HER KURUŞUNUN HESABI VERİLECEK'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise "İmamoğlu alacağım dedi, aldı. İlk mücadele siyasal mücadeleydi onu kazandık. Bundan sonraki süreç hizmet yarışıdır. Temel sorunları biliyor. İyi bir ekibi olacak. Liyakatli bir ekibi olacak. Partizanlık yapmamak ve liyakatli bir ekiple yola çıkıyor. Yerel yönetimlerde yeni bir süreci başlatıyoruz. Her şey çok güzel olcaksa her şeyin şeffaf olması lazım. Bu çerçeve anlayışı içinde bir sorumluluk üstlendi Ekrem Başkan. İnşallah başarılı olur. Vatandaşın verdiği her kuruşun hesabını verme anlayışını hayata geçireceğiz.

AdminAdmin