Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 03-07-2019 02:01

SİVAS'TAN ÜNİVERSİTEDEN YENİ MEMLEKETİNE GİTMİŞTİ...

Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen olayda kalp krizi geçiren 19 yaşındaki Hakan Akgül hayatını kaybetti.

SİVAS'TAN ÜNİVERSİTEDEN YENİ MEMLEKETİNE GİTMİŞTİ...

Olay, Efeler’e bağlı Osman Yozgatlı Mahallesinde Meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencisi Hakan Akgül dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla eğlendikten sonra eve döndü. Kısa bir süre sonra rahatsızlanan genç ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı.

BİR DAHA UYANMADI

Hastaneden herhangi bir sorun olmadığı iddiasıyla evine gönderilen Akgül’ün annesi sabah saatlerinde oğlunu hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan otopside Akgül’ün kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği tespit edildi. Akgül sevenlerinin göz yaşları arasında Telli Dede Mezarlığı’nda defnedildi.

Öğrencisinin durumundan bir haber olduğu anlaşılan ve sadece tribüne oynadığı ifade edilen Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimindeki Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin öğrencisinin vefati nedeniyle bir başsağlığı mesajı bile yayımlamaması büyük tepkilere neden oldu.

AdminAdmin