İstanbul
Giriş Tarihi : 02-07-2019 01:16

Ekrem İmamoğlu: AK Parti randevu vermedi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın konuğu oldu. İmamoğlu; İyi Parti, Saadet Partisi ve HDP ile görüşmek için randevu alındığını belirtti. İmamoğlu, MHP’den henüz geri dönüş alınmadığını, AKP'nin ise randevu vermediğini ifade ederek, "Arkadaşlarıma söyleyeceğim yarın randevu almakta ısrar edin diye. Bu millete öyle söz verdim. Randevu vermeseler de görüşeceğim" dedi.

Ekrem İmamoğlu: AK Parti randevu vermedi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın konuğu oldu.

Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

Milletimizin demokrasiye gösterdiği ilgi ve güvenle demokrasi bayramı olarak görüyorum 23 haziranı.

İnsanların 23 Haziran'daki ferahlığını görüyorum. Bu benim görüşüm. Dış dünyaya dönük de rahatlatmıştır. Bence sandık sonucu Sayın Erdoğan'ı bile rahatlatmıştır. G-20 toplantılarına baktığımda rahatlığı ülkemizin cumhurbaşkanında gördüm. Hissiyatımı söylüyorum. Demokrasi, sandık sürecini sahiplenmek muazzam bir sınavdı.

Mazbatamızı perşembe günü aldık. Vatandaşımızın teveccühüyle güzel bir akşam oldu. Görev devir teslimini yaptık. Cuma günü ilk mesai günüydü. Artık hafta için hafta sonu yok. Her günümüzü çalışarak geçiriyoruz. Devletimizin gelenekleri var. Ordu komutanı ile görüşeceğiz. İl başkanlıklarıyla görüşme sürecine devam edeceğim.

PARTİZANLIĞI SÖKÜP ATACAĞIM

Israrla partizanlığı bu binalardan söküp atacağım. İktidar partisi bunu kabul etmeyebilir. Realite. Siyasi suç olarak görmüyorum ama bu dönemin bitmesi lazım. A Partisi yapıyor. B partisi yapmıyor. Nerede değişim, başlangıç? Arkadaşlarımdan randevu isteyin dedim. İyi PartiSaadet Partisi ve HDP ile randevu alındı. MHP’den henüz geri dönüş alamadık. Ak Partirandevu vermedi.

Arkadaşlarıma söyleyeceğim yarın randevu almakta ısrar edin diye. Bu millete öyle söz verdim. Randevu vermeseler de görüşeceğim. Ulaşımla ilgili mini bir dokunuş yaptık. Bütün bunları çözmek hizmet yarışı. Siyasi partilere her yönüyle bağlılık yanlış. Siyasi partiler hizmet için araç. Toplumsal menfaati gözetmek zorundayız. Gözetiyoruz.”

CHP, kendi partim görüşeceğim. İYİ Parti, Saadet Partisi, HDP randevu alındı. MHP'den dönüş yok. AK Parti randevu vermedi.

Burada yapmış olduğumuz girişimler diyaloglar değerlidir. İnsanların konuşarak, uzlaşarak bu ülkeye katacağı değeri bütün siyasilerin hesaba katması lazım. İnsanların arasında örülen duvarlar, ön yargılar tehlikeli toplumsal zaafiyet oluşturuyor.

Arkadaşlarıma söyleyeceğim yarın randevu almakta ısrar edin diye. Bu millete öyle söz verdim. Randevu vermeseler de görüşeceğim. Ulaşımla ilgili mini bir dokunuş yaptık. Bütün bunları çözmek hizmet yarışı. Siyasi partilere her yönüyle bağlılık yanlış. Siyasi partiler hizmet için araç. Toplumsal menfaati gözetmek zorundayız. Gözetiyoruz.

Seçilmiş bir belediye başkanına katkı sunmak partinin sorumluluğu olmalı. Her yönüyle dilin değişmesi, ortak akıl masalarının kuurulması, tartışabilmek çok önemli.

AdminAdmin