İstanbul
Giriş Tarihi : 23-06-2019 22:12

Zafer coşkusu...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin ilk sonuçları, CHP Genel Merkezinde coşkuyla karşılandı. İstanbul'un dört bir tarafında da vatandaşlar kutlama yapıyor.

Zafer coşkusu...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin sonuçları saat 19.15’ten itibaren açıklanmaya başlandı. Parti Genel Merkezinde seçim sürecini takip eden coşkulu kalabalık, açıklanan ilk sonuçları “Her şey çok güzel olacak”, “Hak hukuk adalet” ve “Ekrem Başkan” sloganlarıyla karşıladı.

İSTANBUL SOKAĞA DÖKÜLDÜ

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları İstanbul’da coşkuyla kutlanıyor. Seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasıyla birlikte İstanbullu vatandaşlar sokaklarda döküldü. 

KADIKÖY'DE TRAFİK DURDU!

23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun büyük farkla İstanbul Büyükeşehir Belediye başkanı seçilmesinden sonra CHP'nin kalesi olarak bilinen Kadıköy'de Bağdat Caddesi kutlama yapan vatandaşlarla doldu. Coşkulu sevinç trafiğin durmasına neden oldu. Kadıköy'de sandığa giden vatandaşların yüzde 82'si İmamoğlu'na oy attı.

İBB ÖNÜNDE İMAMOĞLU SEVİNCİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) seçimlerinde sonucun belli olmasıyla birlikte Saraçhane'deki İBB binası önünde çok sayıda yurttaş ellerinde bayraklar, ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resminin olduğu posterlerle toplandı.

Polis barikatlarla İBB binası önünü kapattı ve olağanüstü önlem aldı. Onlarca yurttaş hep bir ağızdan 'İmamoğlu'na mazbatayı ver" ve " bizim gençliğimiz var" diye slogan atiyor. İBB önünde davul zurnalar çalınıyor. Yoldan geçen yurttaşlar kornalarla destek veriyor.

Beşiktaş ve Taksim'de de vatandaşlar Ekrem İmamoğlu'nun zaferini kutluyor.

AdminAdmin