İstanbul
Giriş Tarihi : 31-05-2019 15:41

Yenibosna'da İmamoğlu izdihamı!

Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yenibosna Zafer Mahallesi semt pazarını ziyaret etti. Yoğun ilgi ile karşılanan İmamoğlu'na sarılmak için vatandaşlar adeta yarışa girdi.

Yenibosna'da İmamoğlu izdihamı!


31 Mart seçimlerinde galip gelen ancak YSK’nın ’23 Haziran’da yeniden seçim’ kararıyla mazbatası elinden alınan İmamoğlu, 31 Mart seçimleri öncesi olduğu gibi yine pazar ziyaretindeydi. Bahçelievler, Zafer Mahallesi semt pazarını ziyaret eden İmamoğlu, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar, İmamoğlu’yla fotoğraf çekilebilmek için birbiriyle yarıştı.

“HEP SANA DUA EDİYORUM”

İmamoğlu, pazara girdiğinde bir pazarcı “Sen geldin, bereket geldi” diye seslendi. Yaşlı bir kadın ise İmamoğlu’nun yanına ağlayarak gelip “Çok üzülüyorum, hep sana dua ediyorum” dedi. 8 yaşındaki Muhammet Salih Yıldırım “Her şey çok güzel olacak” diyerek İmamoğlu’nun boynuna sarıldı.

Pazardan “Halkın umudu İmamoğlu” sloganlarıyla uğurlanan İmamoğlu, Yenibosna Merkez Camii ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne ziyarette bulundu. Dernek ziyaretinin ardından Yenibosna Merkez Camii’de cuma namazını kıldıktan sonra Bahçelievler’den ayrıldı.

AdminAdmin