Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-05-2019 03:50

SİVAS’TA ÜNİVERSİTEDE SKANDAL ATAMA!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Halit Suavi Ahıpaşaoğlu Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız tarafından görevden alındığı duyuldu.

SİVAS’TA ÜNİVERSİTEDE SKANDAL ATAMA!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görev yapan ve kısa süre önce Profesörlük kadrosu verilen Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Hakan Koç atandı.  


Hakan Koç ile ilgili gazetemizde yer alan bazı haberler için tıklayın...

Üniversite camiası ve Sivas’ta önemli konumlarda görev yapan bürokratlar ve siyasiler  Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız’ın alan dışına çıkarak Turizm Fakültesine bir Coğrafyacının dekan olarak atanmasını tam bir Skandal olarak değerlendirirken, Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız’ın 23 Haziran 2019 tarihinde yenilenecek olan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi seçimleri öncesi veya hemen sonrası görevden alınacağı bilgisi kulislerde konuşulmaya başlandığı ayrıca Sivas’ta bir çok STK temsilcisinin ve siyasinin de Ak Parti İstanbul seçimlerini eğer kazanmak istiyorsa Sivas’ta öncellikle önemli bir temizlik yapması gerektiğine vurgu yaptığı ve düşüncelerini dile getirdiği bilgilerine ulaşılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin