İstanbul
Giriş Tarihi : 14-05-2019 02:57

‘Her şey çok güzel olacak’ sloganına yasak!

Kadıköy’de yapılan Soma katliamı eyleminde polis müdürü, valilik kararı ile “Her şey çok güzel olacak” pankartının yasaklandığını söyleyerek pankartın toplatılmasını istedi.

‘Her şey çok güzel olacak’ sloganına yasak!

İstanbul’da Soma’da hayatını kaybeden madencileri anmak yapılan eyleme izin vermeyen polis müdürü, “valilik kararıyla ‘her sey çok güzel olacak’ sloganının yasaklandığını” ve pankartın kaldırılmaması halinde yürüyüşe müdahale edeceklerini söyledi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Yüksek seçim Kurulu’nun, iptal ettiği seçim nedeniyle mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’nun yerine şu an İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı.

İstanbul Kadıköy’de Soma faciasını anmak için toplananlar ‘her şey çok güzel olacak’ pankartı nedeniyle engellenmeye çalışıldı.

Pankartın valilik kararıyla yasaklandığını iddia eden polis amiri pankartın kaldırılmaması durumunda yürüyüşe müdahale edileceğini söyledi.

Yürüyüş polisin tehdidi nedeniyle ‘Her şey güzel olacak’ pankartının kaldırılmasıyla devam etti.

‘CHP’nin seçime girmesini de yasaklayın’

CHP’li eski vekil Barış Yarkadaş, “her şey çok güzel olacak” sloganının yasaklanmasına tepki gösterdi.

Barış Yarkadaş’ın paylaşımı şöyle:

“#SOMA katliamının beşinci yıldönümünü protesto etmek için yürüyen grubun önünü kesen polis, #HerşeyÇokGüzelOlacak yazılı pankartın kapatılmasını istiyor.

Polis, göstericilere “Bu slogan yasaklandı” diyor.

Bu yasak bence eksik; CHP’nin seçime girmesini de yasaklayın tam olsun!”

 
 

katliamının beşinci yıldönümünü protesto etmek için yürüyen grubun önünü kesen polis, yazılı pankartın kapatılmasını istiyor. Polis, göstericilere "Bu slogan yasaklandı" diyor. Bu yasak bence eksik; CHP'nin seçime girmesini de yasaklayın tam olsun!

 

 

 

 

 

 

Az önce eyleminin önünü kesen polis, "valilik kararıyla sloganının yasaklandığını" ve kaldırılmaması halinde yürüyüşe müdahale edeceklerini söylediler. İnana biliyor musunuz, herşey güzel olacak demek artık yasak!

 
 

İşte polis müdürünün "artık herşey güzel olacak" demenin yasak olduğunu söylediği an.. Valilik kararıylaymış.. İnanılmaz.. Daha neler göreceğiz! pic.twitter.com/oe1Dqa0o7p

 

 
Yerleştirilmiş video

AdminAdmin