İstanbul
Giriş Tarihi : 26-04-2019 00:27

İstanbul bu gösteriyi konuşuyor: Tiyatroyla illüzyon iç içe!

Dünya Sihirbazlar Birliği tarafından Merlin Ödülü'ne layık görülen, 'Yetenek Sizsiniz' programının şampiyonlarından Burak Sanlı ve Kıvanç Özkönü, sihirle dramatik tiyatronun iç içe geçtiği bir oyunla sahne alıyor. 

İstanbul bu gösteriyi konuşuyor: Tiyatroyla illüzyon iç içe!

 

İlk gösterileri kapalı gişe oynayan "Muhteşem Danton ve Genç Arthur'un İnanılmaz Hikayesi", 28 Nisan'da tekrar Das Das'ta sahne alacak. Gösteri Mayıs ayında da 11 ve 29 Mayıs'ta tekrar aynı sahnede olacak. 

c475b59f-a768-4cce-87e4-ef36de6aba4a.jpg

Nasıl bir gösteri?

DasDas’ın bu sezonki yeni oyunlarından ‘Muhteşem Danton ve Genç Arthur’un İnanılmaz Hikayesi’, büyülü bir dünyanın perdesini aralıyor. Kıvanç ve Burak’a başarılı oyuncular Şeyma Gökçe Cengiz ve Gürhan Elmalıoğlu ile dansçılar eşlik ediyor. Volkan Yosunlu ve Alper Baytekin’in hem kaleme alıp yönettiği, Ammar Adiloğlu’nun koreograflarını hazırladığı oyun seyircileri geçmişe götürüyor. 1800’lü yılların sonunda Budapeşte’de, dönemin ünlü sihirbazlarından Danton’un, adından sıkça bahsettirdiği zamanlarda başlayan hikayede Danton’un, yetenekli genç Arthur’la yollarının kesişmesi, ikilinin hayatını tamamen değiştiriyor. Oyun, her yaştan izleyiciyi sihir dolu dünyasının içine çekiyor.

AdminAdmin