Politika
Giriş Tarihi : 13-04-2019 14:26

Ekrem İmamoğlu, görevi devretti! İşte ilk fotoğraf

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevini Mehmet Murat Çalık'a devretti.

Ekrem İmamoğlu, görevi devretti! İşte ilk fotoğraf

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevini Mehmet Murat Çalık'a devretti. İmamoğlu, "Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevimi Mehmet Murat Çalık’a devrediyorum. Bugün burada başka bir buluşmanın müjdesini veriyorum. Saraçhane'de 16 milyon insana hizmet etmeye başlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevini CHP'li Mehmet Murat Çalık'a devretti.

İmamoğlu, törende Çalık'a Türk Bayrağı rozeti taktı.

Ekrem İmamoğlu, devir-teslim töreninde açıklamalar yaptı.

İmamoğlu, şunları söyledi:

"Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevimi Mehmet Murat Çalık’a devrediyorum.

Bugün burada başka bir buluşmanın müjdesini veriyorum. Saraçhane'de 16 milyon insana hizmet etmeye başlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Dün seslendim bugün de AK Partili dostlarıma sesleniyorum. 1994 yılında sayın Cumhurbaşkanı o dönemde aldığı oylarla çekişmeli bir yarıştan sonra SHP ve Doğru Yol hükümeti üyeleri İBB'yi devretti mi? Tereddüt duydu mu? Sizin başkanlığınızda kazandığınız seçimden sonra görev size verildi mi? Evet verildi. Nedir derdiniz? Tekrar sesleniyorum Ben sizin adayınız olsaydım ne düşünürdünüz?"

image-370.png

 


AdminAdmin