Sivas
Giriş Tarihi : 28-03-2019 19:44

Akyıldız: “Projelerimiz beton, yol, tünel yatırımına değil insana hizmet odaklı”

(Aynur Yaman) CHP Belediye Başkan Adayı Ali AKYILDIZ, ‘’seçime gideceğimiz pazar gününe artık bir iki gün kaldı ve Sivas’ta tüm adaylar arasında saygılı seviyeli bir seçim yarışı, rekabeti yaşandı.’’

Akyıldız: “Projelerimiz beton, yol, tünel yatırımına değil insana hizmet odaklı”

 

‘’Ben ve ekibim, partili arkadaşlarım ve kadın kollarımız kaç aydır tüm Sivas’ın cadde, sokak ve evlerinde gezdik, insanlarımızla kucaklaşıp kaynaştık, seçilmemiz halinde Sivas’ta ne gibi hizmette bulunacağımızı anlattık’’dedi ve emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

 

Sivas meydanındaki standı ziyaret eden ve halkla buluşan Akyıldız, özellikle açıkladığı seçim taahhütnamesiyle şeffaf bir belediyecilik yapacaklarını, halka hesap vereceklerini, herkese eşit hizmet götüreceklerini ve bütün ekibiyle mal varlığını belli aralıklarla açıklayacaklarını seçim öncesinde basına açıkladığı taahhütle ilan etti.

 

Projelerinin de beton, yol, tünel yatırımına değil; insana hizmet odaklı olduğunu her fırsatta dile getiren Akyıldız, Sivaslı’nın bunu takdir ve tercih edeceğini kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden Sivaslı’nın gönlünde şimdiden kazandığını söyledi.

 

Sivas için en iyisini yapan ve Sivaslı’nın sorunlarına çözüm olabilen adayın tercih edilmesinin Sivas’ın hayrına olacağını dile getirdi.

 

Son olarak seçmenin, sandıklara mutlaka giderek oyunu kullanmasını ve oylarına sahip çıkması gerektiğini söyleyerek bütün adaylara başarılar diledi.

AdminAdmin