Sivas
Giriş Tarihi : 27-03-2019 06:24

Sivaslı Sanayici Hasan Şahin açtı ağzını, yumdu gözünü! “Alçaktır namerttir namussuzdur”

2014 yerel seçimleri öncesi Sanayi esnafı olarak tanınan Hasan Şahin o dönem söyledikleriyle Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Sivaslı Sanayici Hasan Şahin açtı ağzını, yumdu gözünü! “Alçaktır namerttir namussuzdur”

Kendi halinde ekmeğinin derdinde olan ve şuan esnaflık yapan Şahin’i birileri yine kızdırdı. Şahin açtı ağzını, yumdu gözünü! Resmimi sağa sola yapan; ”Alçaktır Namerttir Namussuzdur”

Sanayici Hasan Şahin Ateş Püskürdü! “Alçaktır Namerttir Namussuzdur”

Şahin’in resmini yerel seçimler öncesi şehrin çeşitli bölgelerine asarak “Senide unutmadık Sanayici Abi” yazan kimliği belirsiz kişilere Şahin Ateş püskürdü.

Şahin şu ifadeleri kullandı! Konuşmasının tamamı ise ekteki videoda…

Önümüzde inşallah bir seçim var. Cenabı Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Eskiden sanayide esnaflık yaptığımı bilirler. Esnaflık yaptığım günlerde sanayinin yıkım olaylarından dolayı bir videomuz çıkmıştı. Biz bunu gazeteci diye şahsiyetsiz karaktersiz biri bunu sosyal medyada paylaşarak bizi rencide etmişti. Seçimler yaklaştı yine trafolara cami önlerinde trafolara cami önlerine ulu cami olsun benim resmimi çizerek senide unutmadık sanayici abi gibi bizi küçük düşürücü  bazı resimler yapmış bunu yapan adi karaktersiz kime hizmet ettiği belli tasmasının kimin elinde olduğu belli bir yerlerden nemalanacak faydalanacak…

Bu saatten sonra ben diyorum ki benim paylaşımımı yapan benim üzerimden siyaset yapan şerefsizdir namussuzdur alçaktır… Kullanacağın bir tane oyun var git kime veriyorsan ver… Ben esnafım sonuçta sen paşa caminin ulu caminin önüne benim resmimi çizerek eline ne geçecek sence bu siyaset mi ahlaklı siyaset mi ne biliyim Sivasa bişey mi yapmak istiyorsun seçim mi kazanmak istiyorsun… Vaatlerini anlat… Demir çeliğin sorunlarını gidereceğim, dikim evini tekrar Sivas’a getireceğim, Tüdemsaş’ı geliştireceğim diyebiliyor musun benim resmimi sağa sola çizerek napıyorsun… Doğan Başkanın da yakasından düşün benim de yakamdan düşün… Bu saatten sonra diyorum ki ben a b c partisi kimse kimsenin üzerinden siyaset yapmasın benim yakamdan düşün benim resmimi sağa sola yapan bu saatten sonra alçaktır namerttir namussuzdur”

AdminAdmin