Politika
Giriş Tarihi : 17-03-2019 15:54

Bahçeli: Ey Haçlılar bekliyoruz, gelin de sizi kanınızda boğalım

Bahçeli, AKP ile ilk kez gerçekleştirilen ortak mitingde konuştu

Bahçeli: Ey Haçlılar bekliyoruz, gelin de sizi kanınızda boğalım

MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilk kez birlikte İzmir'de miting düzenledi. Miting alanında vatandaşlara ilk seslenen Bahçeli oldu. "İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin, hiç kimse İzmir'i arka bahçesi zannetmesin" diyen Bahçeli, "Şımaranlara yolunu şaşıranlara 12 Eylül'ün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli" diye konuştu.

Yeni Zelanda'da cuma namazı esnasında camidekileri öldüren saldırgan için, "Karşımızda bir manyaktan bir teröristten daha fazlası vardır" diyen Bahçeli, "Bu şerefsiz teröristin katliam silahının üzerinde Türk yiyici ifadesi gözlerden kaçmamıştır. Ayrıca 2. Viyana kuşatmasına atıf yapılmıştır. Haçlı Seferleri sırasında kullanılan 'Tanrı bunu istedi' sözü bir kez daha gündeme getirilmiştir" diye konuştu. Bahçeli devamında, "Ey Haçlılar biz buradayız gelin de görelim. Ey Haçlılar bekliyoruz sizi, gelin de sizi kanınızda boğalım" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"Bu hesabın bir tarafında Türk İslam medeniyeti, diğer tarafta zalimler ve maalesef içimize kadar sızmış yerli işbirlikçileri vardır. Biz bekamız için ecdadımızdan gücümüzü aldık. Biz bağımsız yaşamak için şehitlerimizden duamızı aldık. Elbette milli mücadelemizin duruşuyla Cumhur İttifakımıza ruh verdik. Türk ve İslam düşmanlarının yeni komplolarına karşı göğsümüzü siper ettik.

"İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin, hiç kimse İzmir'i arka bahçesi zannetmesin"

"Cumhur ittifakı tam bağımsızlık hamuru, ferasetin numunesidir. Cumhur İttifakı cumhur ile cumhuriyeti en üst düzeyde kucaklaştıran iradenin simgesidir. İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin, hiç kimse İzmir'i arka bahçesi zannetmesin. Şımaranlara yolunu şaşıranlara 12 Eylül'ün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli.

"Ey Haçlılar bekliyoruz, gelin de sizi kanınızda boğalım"

"(Yeni Zelanda'daki cami katliamı) Bu kanlı olayda pek çok kardeşimiz de yaralanmıştır. Bir kez daha hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bu şerefsiz teröristin katliam silahının üzerinde Türk yiyici ifadesi gözlerden kaçmamıştır. Ayrıca 2. Viyana kuşatmasına atıf yapılmıştır. Haçlı Seferleri sırasında kullanılan 'Tanrı bunu istedi' sözü bir kez daha gündeme getirilmiştir. Karşımızda bir manyaktan bir teröristten daha fazlası vardır. Bu haçlı kalıntısı Türk milletine tehdit dolu mesajlar yazmıştır. Avrupa'ya gidersek bizi öldüreceklermiş. Bu alçak tüm cami ve minareleri yıkacaklarını, İstanbul'u bir Hristiyan kenti olacağını şerefsizce söylemiştir. Ey Haçlılar biz buradayız gelin de görelim. Ey Haçlılar bekliyoruz sizi, gelin de sizi kanınızda boğalım. 

"Şimdi oturdu mu 31 Mart yerel seçimlerinin niçin beka seçimleri olduğu? Tek çözüm cumhurbaşkanlığı yeni hükümet sistemidir. Bir olursak Çanakkale'de olduğu gibi bu milleti geçemezler. Cumhur ittifakı ile kucaklaşırsak Cumhuriyeti asla yıkamazlar. Ülkemizin geleceğinin milletimizin bekasının çok yüksek tehditlerle karşı karşıya kaldığı bir dönemi hep birlikte yaşıyoruz.

"Gelecek nesilleri samimiyetle uyarıyoruz, tarihi bilmeden bu günü anlamaya ve gelecek üzerinde isabetle düşünmenin bir anlamı yoktur. Çanakkaleyi yorumlamak için bu güne bakmak gerekir. Çanakkale Zaferi Türk milletini yurt edindiği Anadolu'dan atmak için yola çıkmış zalimlerin defnedilmesinin adıdır. Çanakkale küresel güçlerin milletimizi en güçsüz olduklarını zannettikleri dönemde başlattıkları savaşı iman gücümüzle püskürtmemizdir.

"İstiklal Marşı'mızın susmasını, ezanımızın kesilmesini asla sineye çekmeyiz. Çünkü biz Cumhur İttifakı'yız.

"104 yıl önce bu hatanın bedelini Çanakkale'de ödediniz. FETÖ'ye tutunanlar son siper Cumhur İttifakı'dır.

AdminAdmin