Politika
Giriş Tarihi : 11-03-2019 19:28

İyi Parti’den AKP’ye ‘Yavaş’ tepkisi: Asıl bomba yarın!

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş hakkında, ‘600 bin dolarlık senedin tahsili için ihtilafa düştüğü’ iş insanı Necmettin Kesgin’in şikayeti üzerine, ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozmak’ suçları öne sürülerek iddianame düzenlendi.

İyi Parti’den AKP’ye ‘Yavaş’ tepkisi: Asıl bomba yarın!

Hakkında ‘600 bin dolarlık senedin tahsili için ihtilafa düştüğü’ iş insanı Necmettin Kesgin’in şikayeti üzerine, ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozmak’ suçları öne sürülerek iddianame düzenlenen Mansur Yavaş, “Demokrasi hayatımızın en alçak ve en ahlâksız saldırısıyla karşı karşıyayız. Sn. Ömer Çelik’in merakını yarın basın toplantısıyla gidereceğim. Bir seçim kaybetme telaşının insanları siyaseten ne kadar küçülttüğünü bütün kamuoyu yarın öğrenecek” açıklamasında bulunarak tepki göstermişti.

‘ANKARA’YI KAYBETMENİN TELAŞI’

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray da Twitter hesabından paylaşımda bulunarak tepki gösterdi. Çıray, “Ankara’yı kaybetmenin telâşı ile Sayın Mansur Yavaş’a iftira atıyorlar. Asıl bomba yarın. Çünkü Mansur Bey üzerine atılan iftiraları yarın cevaplayacak.” dedi.

 

 
 

Ankara'yı kaybetmenin telâşı ile Sn @mansuryavas06 a iftira atıyorlar.
Asıl bomba yarın.
Çünkü Mansur Bey üzerine atılan iftiraları yarın cevaplayacak.

 

 

 

NE OLMUŞTU?

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş hakkında  Necmettin Kesgin arasındaki ihtilaf, SAMAŞ adlı şirket tarafından pazarlama işinden doğan alacaklar nedeniyle Kayseri Şeker’e dava açılmasıyla başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş hakkında 600 bin dolarlık senedin tahsili için ihtilafa düştüğü iş insanı Necmettin Kesgin’in şikayeti üzerine ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozmak’ suçlarından iddianame düzenlendi.

AdminAdmin