Sivas
Giriş Tarihi : 05-03-2019 04:16

Hatice Kurt, AK Parti Belediye Meclis Adayı Oldu

Uzun yıllardır basın içerisinde yer alan Hatice Kurt, Sivas’a hizmet edebilmek adına AK Parti’den Belediye Meclis Adayı olduğunu söyledi.

Hatice Kurt, AK Parti Belediye Meclis Adayı Oldu

Uzun yıllardır basın içerisinde yer alan Hatice Kurt, Sivas’a hizmet edebilmek adına AK Parti’den Belediye Meclis Adayı olduğunu söyledi.

Vizyon 58 TV’deki görevi nedeniyle şehrin her türlü sorun ve sıkıntısına hakim olduğunu ifade eden Hatice Kurt, “Sivas ve Sivaslıların olduğu her yerde yer alıyoruz. Basın mensubu olmamız nedeniyle de vatandaşlar bizlere rahatlıkla ulaşıyor ve sorun ve sıkıntılarını iletiyor. Bizler, Sivas’ın büyüyüp, gelişmesine katkı sağlayabilmek adına Belediye Meclisinde yer alarak halkımıza en hizmetin sunulmasının takipçisi olacağız” dedi.

Basın mensuplarına yönelik projelerinin de olduğunu söyleyen Kurt, “Meslektaşlarımızın yaşadığı bir takım sorunlar var. Bunların çözülmesi adına da çalışmalarımız olacak. Önceliğimiz basında birlik ve beraberliği sağlayarak Belediye-TOKİ işbirliği ile basın mensuplarımıza yönelik konut çalışmasının hayata geçirilmesi konusunda yoğun çaba harcayacağım. Gece gündüz demeden şehre hizmet eden meslektaşlarımın konut edinebilmesi ülkemizde bir çok ilde hayata geçirildi. Bizde Sivas’ta buna öncülük edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti 10. sıra Belediye Meclis Adayı Hatice Kurt kimdir?

1985 yılında Sivas’ta doğan Kurt, Sivas Cumhuriyet İlköğretim Okulu, İmam Hatip Ortaokulunu bitirdikten sonra liseyi Kongre Lisesi’nde tamamladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi Bölümünde eğitimine başlayan Kurt, iş sektöründe lider bir firmada Genel Müdürlük yapması nedeniyle eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı.

2005 yılında Fyore Helvada Genel Müdürlük yapan Hatice Kurt, 2011 yılından günümüze kadarda uydu ve Digiturk üzerinden yayın yapan Vizyon 58 TV ve Radyo 58’de halen Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 

Kurt, TSO Kadın Meclisi ve MÜSİAD yönetiminde yer almaktadır.

Kayseri Sivaslılar Platformu Sivas İl Temsilciliği görevini de yürüten Kurt, önceki dönemlerde AK Parti Merkez ilçe yönetiminde de çeşitli görevlerde bulundu.

 

 

 

 

2015 seçimlerinde 7. Sıra İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olan Hatice Kurt, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den 10.sıra Belediye Meclis Üyesi adayıdır.

AdminAdmin