Sivas
Giriş Tarihi : 23-01-2019 03:06

“Düş Yakamdan” Sivas’ta sahnelenecek...

Çorumlu tiyatro yazarı Mustafa Arıkoğlu, 10. Sanat yılını Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenecek bir oyunla karşılamaya hazırlanıyor.

“Düş Yakamdan” Sivas’ta sahnelenecek...

“Düş Yakamdan” adlı komedi oyunu 2018-2019 sezonunda Sivas Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek. Oyun, 24 Ocak 2019 Perşembe günü saat 19.30’da Sivas Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi’ndeki prömiyerle perde diyecek ve düzenlenecek olan turnelerle seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

Usta yönetmen Nesimi Kaygusuz tarafından yönetilen Düş Yakamdan’ın oyuncu kadrosunda sahnelerin ve ekranların sevilen oyuncuları Can Atak, Filiz Uysal ve Ufuk Bostancı yer alıyor. Oyunda dekor tasarımı Cenk Oral’a, kostüm tasarımı Gökçe Şener’e, ışık tasarımı Çetin Atay’a ait.

Oyunun müzikleri ise Efe Ünal imzasını taşıyor. Mustafa Arıkoğlu sosyal medya hesaplarında oyunla ilgili duygularını şöyle ifade etti: “Bir oyun yazarı için Devlet Tiyatrosu bir şeref madalyası, bir devler ligidir. Ben de bu büyük gururu 10. sanat yılımda, Devlet Tiyatrosu'nun birbirinden değerli isimleri ile birlikte çalışarak yaşayacağım.

Emek ve destekleri için Sivas Devlet Tiyatrosu Müdürü Volkan Ateş Gündüz’e çok teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun...”

AdminAdmin