Gündem
Giriş Tarihi : 23-01-2019 01:02

Yılmaz Özdil'den kitabının gelirine ilişkin açıklama

Halk TV'nin İstanbul Temsilcisi Tuba Emlek'in “Mercek Özel” adlı programına konuk olan Yılmaz Özdil'den kitabının gelirine ilişkin bir açıklama geldi. Özdil, satış rekorları kıran kitabı Mustafa Kemal’in, gelirinin büyük bir kısmını Darüşşafaka'ya bağışlayacağını söyledi.

Yılmaz Özdil'den kitabının gelirine ilişkin açıklama

Halk TV'nin İstanbul Temsilcisi Tuba Emlek'in “Mercek Özel” adlı programına konuk olan Yılmaz Özdil'den kitabının gelirinin büyük bir kısmını Darüşşafaka'ya bağışlayacağını söyledi.

Özdil, "Bunu söylemekten gerçekten utanıyorum" diyen Özdil, "Biz Darüşşafaka'ya tarih boyunca herhangi bir kitap üzerinden görülmemiş bağış yapacağız. 6 sıfırlı kitaba 6 sıfırlı bağış yapacağız.” diye konuştu.

“Zübeyde annemizin vasiyetini yerine getireceğiz.” İfadesini kullanan Özdil, “Türkiye'de çok sayıda hayırsever kuruluş var ama bunların çoğu mevcut kamplaşma nedeniyle ideolojik bir takım etkiler altında veya öyle algılanıyor. Darüşşafaka öyle değil. İster AKP'li olsun, ister CHP'li olsun, ister HDP'li olsun, bu ülkede yaşayan her yurttaşın ortak paydası. Herkesin seve seve omuz vereceği bir kurum. Bunu kendimiz için değil, Darüşşafaka üzerinden toplumda bir farkındalık yaratmak için yapacağız." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin