Sivas
Giriş Tarihi : 11-01-2019 02:27

“SİVAS AÇISINDAN BBP ÇOK ÖNEMLİDİR”

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp, 10 Ocak Gazeteciler günü vesilesi ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“SİVAS AÇISINDAN BBP ÇOK ÖNEMLİDİR”

BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp; “Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle sizlerle bir arada olmaktan dolayı sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Basının önemini, yaptığınız işin toplumsal faydalarını anlatacak değilim. Halkımızın en doğru ve tarafsız bir şekilde haber almasına vesile olduğunuzdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim arifesinde gece-gündüz demeden adaylarla birlikte mesai harcayacak olmanızdan dolayı şimdiden sizlere kolaylıklar diliyor gününüzü tekrar kutluyorum. İsmail Güneş kardeşimizi unutmayacağız. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun” dedi.

Başkan Adayı Ürgüp, ittifak ile ilgili sorulan bir soru üzerine, “BBP Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer aldı. Kendi isteğiyle ve arzusuyla. İstanbul İl Başkanımız ve aynı zamanda Genel Başkan Yardımcımız Yaşar Sayan’ın açıklamaları bir manada serzeniş gibi algıladım. Yani Ankara ve İstanbul’da Cumhur İttifakı ile ilgili hem 2 büyük ortağın AK Parti ve MHP’nin bir anlaşma süreci oldu. BBP de anladığım kadarıyla bu hareketin içerisinde yer almak istedi. Fakat bu konuda henüz herhangi bir şey olmadı. Ben bunlara bakmıyorum. Sivas Muhsin Başkanımızın kendi ifadesiyle kara sevdası olan bir memleket. Sivas üzerinden Türkiye genel siyasetinde etkili olabileceğini kendileri ifade etmişti. Burada Muhsin Başkanımızla birçoğunuz çok defalar muhatap oldunuz. Ben bunlara bakmadan Sivas Belediye Başkanlığına aday oldum. BBP açısından Sivas çok önemlidir, Sivas açısından da BBP çok önemlidir. Türkiye’nin her tarafında Sivaslı BBP’si yöneticileri var. Diğer partilerden de yöneticiler vardır tabi ki. Cumhur İttifakı ile beraber hareket etmeyeceğimiz manasıyla gelmiyor bu dediğimiz ama Sivas’ı BBP adayı ile temsil edebilseydi Cumhur İttifakı bunun Türkiye genelinde ittifaka daha fazla katkı sağlayabileceğini ifade etmek mümkündür” ifadelerine yer verdi.

Basın mensupları ile gazeteciler gününe özel bir araya geldiğini ifade eden Ürgüp, “Bugün sizlerin özel günü siyaset ile ilgili ve Belediye Başkan adaylığım çalışmaları ile ilgili ve şehrimizin gelişmesi için yapılacak işleri ve projeleri ilerleyen günlerde paylaşacağım. Şahsım olarak halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Fiden Yazıcıoğlu Kütür merkezinde şehrimiz için hazırladığımız projelerin tanıtım toplantısında daha detaylı bir şeklide sizlere ve halkımıza şehrimize yakışan mevcut projelerin içinde yer aldığı ve yeni hazırladığımız bir çok projeyi kamuoyuyla paylaşacağız.” şeklinde ifade etti.


AdminAdmin