Politika
Giriş Tarihi : 07-12-2018 01:28

Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, Mansur Yavaş ile görüşecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumartesi günü bir görüşme yapacağını aktardı. Kılıçdaroğlu ayrıca Mansur Yavaş ile de görüşecek.

Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, Mansur Yavaş ile görüşecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumartesi günü bir görüşme yapacağını aktardı.

CNN Türk’te yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu’nun Ankara adaylığı için adı gündemde olan Mansur Yavaş ile de bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi. Kılıçdaroğlu – Yavaş görüşmesi için ise bir tarih vermedi.

Mansur Yavaş’tan adaylık açıklaması

Habertürk’e konuşan Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, “Kemal Kılıçdaroğlu’dan randevu talep ettim, yanıt bekliyorum. Liderler bir an önce karar vermeli” dedi.

Gökçek’ten canlı yayında açıklama

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamada, “Ankara’da yaptığım dinozor parkını gezdirmek isterdim. İçinde 250 dinozor var. Dinozor kafe, sinema var. Rekorlar kitabına girecek hareketli bir dinozorumuz var. Yani bir Ankaralı olarak dinozora kahkahalarla gülmek bana tuhaf geliyor. Ankara meydanında dinozor vardı.” dedi.

Hande Fırat’ın programındaki gazetecilere, “İftihar mı etmeniz lazım yoksa gülmeniz mi lazım” diye çıkıştı.

AdminAdmin