Politika
Giriş Tarihi : 30-10-2018 06:04

Fatih Erbakan yeni parti kuruyor

Milli Görüş akımının kurucu lideri eski başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan 23 Kasım'da yeni bir siyasi parti kuracaklarını açıkladı.

Fatih Erbakan yeni parti kuruyor

Milli Görüş akımının kurucu lideri eski başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan 23 Kasım'da yeni bir siyasi parti kuracaklarını açıkladı.

Twitter üzerinden bir mesaj yayınlayan Erbakan "Milletimizin tarihi, inancı ve ruh kökünün doğal bir sonu olan Milli Görüş zihniyetini hakkıyla temsil etmek, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedeflerine ulaşmak için siyasi partimizi 23 Kasım 2018 Cuma günü kuruyoruz. Tüm ezilenlere ve mazlumlara umut olmak için, kaba kuvvetin değil, hakkın üstün tutulduğu bir dünya için başlattığımız kutlu yürüyüşümüz tüm insanlığa hayırlı ve mübarek olsun" dedi.

Erbakan siyasi partiyle ilgili daha önceki açıklamalarında "AK Parti seçmeni için konseptimiz: Fatih Erbakan bayrağı Tayyip Erdoğan'dan devralıyor. Türkiye'yi Tayyip Erdoğan'dan sonra Fatih Erbakan yönetecek. Milli Görüş bayrağını Tayyip Erdoğan'dan Fatih Erbakan devralacak. Tayyip Erdoğan büyük iş başardı, hedeflerinin yüzde 20'ini gerçekleştirdi. Geri kalanını Fatih Erbakan gerçekleştirecek." ifadelerini kullanmıştı.

AdminAdmin