Spor
Giriş Tarihi : 21-10-2018 12:30

"MECNUN OTYAKMAZ CADDESİ" HAYIRLI OLSUN…

Sivasspor'u Süper Lige çıkaran ve sayısız başarılara imza atan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ismi Belediye Meclisi'nin aldığı kararla stadyuma uzanan caddeye verildi.

 

 

 



Fenerbahçe maçı öncesi caddede düzenlenen isim törenine; Vali Davut Gül, Milletvekili Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, il protokolü ve çok sayıda Sivassporlu taraftar katıldı.

 

 

 



Burada konuşan Sivasspor Başkanı Otyakmaz, "Belediye Başkanımız Sami Aydın ve meclis üyelerine bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten çok mutlu oldum, çok gurur duydum. İnşallah bu cadde, büyük zaferleri kutladığımız, şampiyonlukları kutladığımız bir cadde haline gelir. Düşünenlerin hepsine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

 

 

 

 

 

 



Mecnun Otyakmaz'ın yönetimdeki Sivasspor'un başarılarını hatırlatan Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Mecnun Başkanın başarılarının yanında bizim yaptığımız çok önemli bir hadise değil. Bizim ülkemizde insanları yaşarken takdir etme noktasında biraz cimri davranırız,  ne zamanki vefat eder o zaman değerli olduklarını anlarız. Ancak bu doğru bir davranış değil. Bir insan hak ediyorsa, başarıları tartışmasız kabul ediliyorsa bu kişiler yaşarken onurlandırılmadır. Marifet iltifata tabidir. Bu anlayışla bu caddeye en çok yakışacak olan ismin 'Mecnun Otyakmaz' olduğunu düşündük. Sivas'ımıza ve Sivasspor'umuza hayırlı olsun. İnşallah bu caddede nice galibiyetler, nice şampiyonluklar kutlarız." şeklinde konuştu.

 

 

 



"Bu caddeye verilecek en doğru isim Mecnun Otyakmaz ismiydi." diyen Milletvekili Semiha Ekinci ise, "Sivasspor bugün Sivas'ın en önemli markasıdır. Sivasspor'umuza katmış olduğu değerler için Mecnun başkanımıza teşekkür ediyorum. Burada bu ismin nice şampiyonluklar yaşayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 



Son olarak konuşan Vali Davut Gül ise, "Belediye Başkanımız Sami Aydın'a ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Mecnun başkan bugün dünyadaki 2 milyon Sivaslı'nın başını dik tutuyor. Sivasspor ile övünüyorsak bunun altında Mecnun başkan ve yönetiminin hakkı var. Ne yapsak hakkını ödeyemeyiz. Caddemiz hayırlı, uğurlu olsun." diye konuştu.


Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle birlikte caddeye isim verildi.


 

AdminAdmin