Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 10-10-2018 19:17

ÜNİVERSİTE HASTANESİNİN İDARİ YÖNETİCİLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne yaklaşık 2 yıl önce atanan Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız’ın göreve başlamasından hemen sonra Tıp Fakültesi Hastanesinin tüm yönetim kadroları değişti.

ÜNİVERSİTE HASTANESİNİN İDARİ YÖNETİCİLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK

Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız’ın göreve başlar başlamaz Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimini ve eski adıyla Hastane Başmüdürünü (İdari Yöneticisini) değiştirmiş ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ümit Naldöken’i İdari Yöneticisi olarak atamıştı.

Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız göreve başlamasından kısa bir süre sonra Kurumlar arası geçişle Nüfus Müdürlüğünde görevli Yılmaz Acar Cumhuriyet Üniversitesine alınmış ve sonrasında Hastane Müdürlüğüne (İdari Yönetici Yardımcısı) olarak atanmıştı.

Şimdi ise, Rektör Yıldız tarafından yaklaşık 1.5 senedir Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Vekaleten  İdari Yönetici (Hastane Başmüdürü) olarak görev yapan Öğretim Üyesi Dr. Ümit Naldöken görevden alınarak yerine yardımcısı Yılmaz Acar’ın atandığı öğrenildi.


AdminAdmin