Sivas
Giriş Tarihi : 10-10-2018 17:30

Baro başkanlığına Avukat Erhan Demirhan aday

Hafta sonu yapılacak olan Sivas Baro başkanlığı seçiminde heyecan dorukta. Sivas Baro Başkanlığı için ilk aday açıklaması Avukat Erhan Demirhan´dan gelmişti.

Baro başkanlığına Avukat Erhan Demirhan aday

14 Ekim Pazar günü, üye avukatlar Baro Başkanlığı seçimi için sandık başına gidecek. Toplam 3 adayın olduğu seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Başkan adaylarından Av. Erhan Demirhan, “Değişimden korkmadık. Yeniye inandık. Hayalimiz, hepimizin parçası olmaktan gurur duyacağı bir Sivas Barosudur. Bunun için yola çıktık. Bu yolculukta bizimle olmak isterseniz kapımız sonuna kadar açık” dedi.

Baro Başkanlığı´na aday olan 3 kişiden biri olan Av. Erhan Demirhan, 14 Ekim Pazar günü yapılacak Baro Başkanlığı seçimi için yürüttüğü kampanya kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Hisar Düğün Salonu´nda yemekli program düzenledi.

Kendisini destekleyen meslektaşlarının bulunduğu programda konuşan Av. Erhan Demirhan; “Her gün işimizi yapmamız biraz daha zorlaşıyor. Her gün şartlar ağırlaşıyor. Her gün eve daha yorgun dönüyoruz. Bir koşuşturma, harala gürele içinde hiç mesaimiz olmayan, mesleğimizle zerre alakası olmayan bir ton şeyle uğraşıyoruz. Müvekkillerimizle, adliyeyle, hatta bazen birbirimizle daha çok kafa kafaya geliyoruz. Belki sık sık “yok yahu, bu iş yapılmaz” diyoruz. Ama yapıyoruz. Her sabah kalkıp büromuzun yolunu tutuyoruz. Peki, ne yapacağız?  Mesleğimizin öncüsü Kikero demiş ki “Hayat varsa umut da vardır”. Arkadaşlar ben bu salona baktığımda hayat görüyorum. Bu hayattan doğacak umuda da sonuna kadar güveniyorum.

Planlarımızı sizlerle paylaştık. Çıktığımız yolda en büyük rehberimiz “Ne yapabiliriz” sorusu oldu. Aslında her şey bundan ibaret. Gençler için ne yapabiliriz? Duayenler için ne yapabiliriz? Kadın meslektaşlarımız için ne yapabiliriz? Meslektaşlarımız için, Sivas Barosu için ne yapabiliriz dedik. Bu doğrultuda planlamamızı yaptık. Değişimden korkmadık.  Yeniye inandık. Umuda inandık. Hayalimiz hepimizin bir parçası olmaktan gurur duyacağı bir Sivas Barosu. Bunun için yola çıktık. Siz de bu yolculukta bizimle olmak isterseniz kapımız sonuna kadar açık”  ifadelerini kullandı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde davetliler, sahne alan Asena Bilge Atalay´ın söylediği şarkılara eşlik ederek eğlendi.

Baro başkanlığı için mevcut başkan Av. Hakan Bahadır´ın yanı sıra Av. Erhan Demirhan ve Av. Hacı Yılmaz Demir olmak üzere 3 aday yarışacak.

Seçim, 14 Ekim Pazar günü Sivas Barosu Sosyal Tesisleri´nde yapılacak.

Aday Avukat Erhan Demirhan yönetim listesi

Avukat Erhan Demirhan kimdir

Sivas ´ta 30.09.1979 Tarihinde dünyaya gelen Demirhan, İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Sivas ´ta okudu. 1998 yılında Sivas lisesinden mezun oldu. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirerek, 2007 yılından itibaren serbest avukat olarak görev yapmaya başladı. Sivas barosu yönetim kurulu üyesi olan Demirhan evli ve 2 kız çocuğu vardır.


AdminAdmin