Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 04-10-2018 23:29

ÜNİVERSİTEDE ÖZTÜRK GİTTİ ÇIRÇIR GELDİ NE DEĞİŞTİ?

Cumhuriyet Üniversitesinde skandal olaylar hız kesmeden devam ediyor!

ÜNİVERSİTEDE ÖZTÜRK GİTTİ ÇIRÇIR GELDİ NE DEĞİŞTİ?

Bilindiği üzere, kısa bir süre önce yaklaşık 2 yıldır Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Rektör Alim Yıldız Yönetimi tarafından vekâleten görevlendirilen Muhlis Öztürk görevden el çektirilerek yerine Muammer Çırçır getirildi.

Daha önce birçok yemek skandalı ve çeşitli öğrenci memnuniyetsizliği, taşeron işçisi ilkokul mezunu bayanı bulaşıkçılıktan alıp masa bası işe veren, sonra bu bayana büro memuru unvanlı tabela yaptırıp odasına astıran, personeli sürekli tehdit ve baskı ile yönetmeye çalışıp herkesin nefretini kazandığı iddiaları ile gündeme gelen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı beslenme Şube Müdürü Yunus Yüksek önceki gün skandal bir olaya imza attığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre, Personel yemekhanesi mutfak bölümüne giren Yunus Yüksek'e oradaki gıda teknikeri bayan bone takmasını kibar bir dille rica etti.

Konuyla ilgili görgü şahitlerinin gazetemize şu ifadelerde bulundu;

“Müdür efendi gıda teknikerine sen kimsin bana bone tak diyorsun diye çıkışınca tekniker bayan müdüre, hijyen kurallarının herkes için geçerli olduğunu ve müdür beyin kurallara uyarak personele örnek olması gerektiğini hatırlattı.

Bunun üzerine Yunus Yüksek adeta çıldırdı ve tüm mutfak personelinin gözü önünde elini kaldırarak tekniker bayanın üzerine yürüdü vurmaya kalkıştı.

Araya diğer personeller girdi. Tekniker bayan hemen rektörlüğe gidip durumu şikâyet etti. Hiçbir personelin sorununu dinlemeyen, personeli seni şuraya sürerim, hakkında işlem yaparım, işinizi yakarım diyen Yunus Yüksek’ın yine yetki alanında olan personel yemekhanesinin mutfak bölümünde çalışan personel hafta sonları mutfaktaki döner ocağı, tencere, bıçak gibi malzemeleri dışarıda ek iş olarak yaptıkları toplu yemek işlerinde kullanıyorlar. Yunus Yüksek bu konularla ilgilenmiyor tabi o başka şeylerle ilgili” dedi.


AdminAdmin