Gündem
Giriş Tarihi : 11-08-2018 19:23

Erdoğan, ABD'nin Brunson tehdidini açıkladı

Erdoğan konuşmasında ABD'nin Rahip Brunson ile ilgili tehdidini açıklayarak "Bu oyun önümüze geldiğinde biz, 'Ölürüz de böyle bir istiskale, aşağılanmaya rıza gösteremeyiz' dedik. Tehdit ediyor ya. 'Saat 18.00'e kadar, yarın akşam, göndereceksiniz.' Burası çatladıkapı ülkesi mi? Burası Türkiye Türkiye. Ne yapıyorsunuz? Biz besleme değiliz, ayakları üzerinde dimdik duran 81 milyonluk bir Türkiye'yiz" dedi.

Erdoğan, ABD'nin Brunson tehdidini açıkladı

 

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Rize'de İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu.

Erdoğan konuşmasında ABD'nin Rahip Brunson ile ilgili tehdidini açıklayarak "Bu oyun önümüze geldiğinde biz, 'Ölürüz de böyle bir istiskale, aşağılanmaya rıza gösteremeyiz' dedik.

Tehdit ediyor ya. 'Saat 18.00'e kadar, yarın akşam, göndereceksiniz.' Burası çatladıkapı ülkesi mi? Burası Türkiye Türkiye. Ne yapıyorsunuz? Biz besleme değiliz, ayakları üzerinde dimdik duran 81 milyonluk bir Türkiye'yiz" dedi.

BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

Türkiye'yi küçük hesapları için karşısına alanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Ülkemize karşı tehdit politikası güdüp iflah olan bir siyasetçi yoktur. Bu milletin ahını alan belasını bulmuştur. Kim sabrederse zafere ulaşır. Sabredeceğiz, mücadelemizi sürdüreceğiz, zafere erişeceğiz. Saflarımızda delik açtırmayalım.

BURASI ÇATLADIKAPI ÜLKESİ Mİ

Bu oyun önümüze geldiğinde biz, 'Ölürüz de böyle bir istiskale, aşağılanmaya rıza gösteremeyiz' dedik. Tehdit ediyor ya. 'Saat 18.00'e kadar, yarın akşam, göndereceksiniz.' Burası çatladıkapı ülkesi mi? Burası Türkiye Türkiye. Ne yapıyorsunuz? Biz besleme değiliz, ayakları üzerinde dimdik duran 81 milyonluk bir Türkiye'yiz.

 
 

Trump yönetimi, Türk heyeti Washington’i ziyaret ettiği gün, yani Çarşamba günü 18:00’a kadar Brunson’in serbest bırakılmasını istemişti.

Türkiye bırakmadı. ABD tarafı da “yaptırım gelecek” dedi.

O yaptırım da Cuma günü geldi https://twitter.com/didemozeltumer/status/1028286560830193669 

 

AdminAdmin