Sivas
Giriş Tarihi : 02-08-2018 20:23

CHP Sivas İl Başkanı istifa etti...

CHP Sivas önceki il Başkanı Ulaş Karasu’nun Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimininde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından CHP Sivas İl Başkanlığına atanan Yılmaz Coşkun, bugün sosyal medya hesabından istifasını duyurdu.

CHP Sivas İl Başkanı istifa etti...

Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Değerli dostlarım 1990 yılından bugüne kadar kendi ailem bildiğim Cumhuriyet Halk Partisinde çeşitli görevlerde bulundum. Son 5 dönemdir de sayın Bülent Renda DENİZ beyle başlayan Sayın Cahit KORKUT beyle devam eden ve bugün Milletvekilimiz olan Sevgili kardeşim Ulaş KARASU ile birlikte il yönetiminde il yönetim kurulu üyesi, il sekreteri, il başkan vekili ve son olarakta üye bile olmanın onur olduğu Cumhuriyet Halk Partisinde Sivas il Başkanlığı görevine layık görüldüm. Bu da benim için ayrı bir şeref ve onurdur. Bugün bu görevlerde bulunmamda destek olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hep örgüt terbiyesi ve ekip anlayışı ile siyaset yaptım. Bu süreçte tabiiki hatalarım eksiklerim kırgınlıklarımız olmuştur bundan dolayı şahsim adına kırgınlık yaşadıklarım insanlardan özür diliyorum. Görev yaptığım zaman içerisinde hiçbir zaman şahsi menfaat ve çıkarlarım için çalışmadım. Hep partimin bayrağının daha yükselmesi için elimden geldiği ve gücümün yettiği kadar mücadele ettim.

Değerli dostlarım, ailevi ve sağlık sorunları nedeniyle görevimi tam anlamıyla yerine getiremeyeceğim kanaatine varmam nedeniyle bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Yalnız şunu da özellikle belirtmek isterim ki bu istifam ile ilgili olarak ne kurultay sürecinde yaşananlar ne de gerek milletvekilimiz gerekse yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile yaşanan herhangi bir olumsuzluk gibi bir bağlantı kurulmaması rica ederim. Tekrar bu süreçte birlikte görev yaptığım milletvekillerimiz Sayın Malik Ejder Özdemir, Sayın Ali Akyıldız, değerli dostum Sayın Ulaş Karasu başta olmak üzere, il başkanlarim Sayın Bülent Renda Deniz, Sayın Cahit Korkut beye, il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, il disiplin kurulu üyesi arkadaşlarıma, Belde başkanlarıma, ilçe başkanlarıma, belediye başkanlarıma, belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, İl Genel meclisi üyesi arkadaşlarıma, örgüt çalışanı kardeşlerime, Tüm partili dostlarima teşekkür ediyorum. Sevgili dostlarım Hep beraber güçlü olduk. Bugünden sonra artık ben yönetim kadrolarında olmayacağım. Ama bilin ki her zaman örgütümün yanında olacağım. Hepinize bana verdiğiniz destek ve güven için, tekrar teşekkür ediyorum. Yarın, hepimiz için yeni bir gün… Hava şartları ne olursa olsun, yürümeye devam… Yolunuz, yolumuz hep açık olsun… Sevgiyle kalın…” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin