Sivas
Giriş Tarihi : 13-07-2018 20:56

VALİ DAVUT GÜL'ÜN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ İRADE ANMA GÜNÜ MESAJI

Sivas Valisi Davut Gül 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

VALİ DAVUT GÜL'ÜN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ İRADE ANMA GÜNÜ MESAJI

Sivas Valisi Davut Gül 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Aziz Şehitlerimiz

Sıcak bir yaz akşamı. Bin yıldır bu toprakları yurt edinmiş uğrunda nice savaşlar yapılmış, nice şehitler verilmiş olan bu coğrafyada birçok mazlum milletlere önderlik eden Türk Milleti bu kez düşmanın nereden geleceğini hiç hesap edememiş, bu hainleri kendi ordusu içinde, koynunda yılan besler gibi beslemiş.

Bu hainler kendi milletine anasına babasına kardeşine namlu doğrultmuş, hançeri yüreğimize saplamıştır. Suçsuz insanlar öldürülmeye, tankların paletleri altında ezilmeye başlamıştır. Hainler bu sefer dışardan değil, içimizden çıkmıştır. Daha ne olduğunu anlamadan Türk insanı tıpkı Çanakkale’de Sakarya’da, Anafartalar’da ve daha nice cephede dedelerimizin verdiği ölüm kalım mücadelesinde olduğu gibi torunları da göğsünü siper etmiş, bir avuç satılmış gözü dönmüş haine “dur” demiştir.

Bakara suresinin 154. Ayeti “Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyiniz. Bilakis onlar diridirler, lakin siz anlayamazsınız” ayetinde de belirtildiği gibi 15 Temmuz Destanını yazan kahramanları bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık, sıhhat ve huzur diliyorum.

Sevgili Gençler

Türk Milletini bu topraklardan atmak, parçalamak, tarih sahnesinden silmek için her türlü hainliği yapmadan çekinmeyen bu gözü dönmüş düşman, sizlerin kim olduğunuzu kimlerin evladı, kimlerin torunları olduğunu anlayamamış. Burada sizlere düşen bu düşmanı birlik ve beraberlik içinde her türlü oyununu bozmak, sırtımızdan vurmaya çalışan hainlere dur demektir.

Bu güzel vatana göz dikenlere, dost görünen düşmanlara fırsat vermeyeceksiniz. Bugün nefes alıyor, özgürce hayatta kaldıysak şehitlerimizin sayesindedir.

Aziz Şehitlerimiz, Ruhunuz şad olsun. Bu millet sizleri asla unutmayacaktır."

AdminAdmin