Gündem
Giriş Tarihi : 04-07-2018 12:57

Aziz Kocaoğlu'nun değişim çağrısına Seyit Torun'dan yanıt

Bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu CHP'de değişim çağrısı yaptı. Kocaoğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'dan yanıt geldi. Torun, "Zamansız bir açıklama, doğru bulmuyorum" dedi. Halk TV'ye telefonla bağlanan CHP İzmir eski İl Başkanı Alattin Yüksel, Seyit Torun'un bu sözlerini değerlendirdi. Yüksel, "Aziz Kocaoğlu'nun açıklamasında hiç partiyi sıkıntıya sokacak, partiyi yıpratacak bir şey yoktur. Kimseye karşı hakaret yok. Partide değişim olması gerektiğini belirtiyor. Yerel seçimlere 9 ay varken bu değişim olmasını gerektiğini belirtiyor" açıklamasını yaptı.

Aziz Kocaoğlu'nun değişim çağrısına Seyit Torun'dan yanıt

 

Aziz Kocaoğlu'nun değişim çağrısına Seyit Torun'dan yanıt

Bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu CHP’de değişim çağrısı yaptı. Kocaoğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan yanıt geldi. Torun, “Zamansız bir açıklama, doğru bulmuyorum” dedi.

Halk TV’ye telefonla bağlanan CHP İzmir eski İl Başkanı Alattin Yüksel, Seyit Torun’un bu sözlerini değerlendirdi. Yüksel, “Aziz Kocaoğlu’nun açıklamasında hiç partiyi sıkıntıya sokacak, partiyi yıpratacak bir şey yoktur. Kimseye karşı hakaret yok. Partide değişim olması gerektiğini belirtiyor. Yerel seçimlere 9 ay varken bu değişim olmasını gerektiğini belirtiyor” açıklamasını yaptı.

AdminAdmin