Gündem
Giriş Tarihi : 02-07-2018 13:02

Erdoğan, Akşener'e Yardımcılık teklifi yaptı mı ? Peş peşe açıklama

24 Haziran seçimlerinin ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener'e Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Başkan Yardımcılığı teklif edildiği iddialarıyla ilgili AK Parti ve İYİ Parti'den açıklama geldi.

Erdoğan, Akşener'e Yardımcılık teklifi yaptı mı ? Peş peşe açıklama

Seçimlerden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başkan Yardımcılığı teklif edildiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Hiçbir şekilde, bir başkan yardımcılığı teklifinin gitmesi diye bir durum gündeme gelmedi, konuşulmadı. Böyle bir şeyin söz konusu olması da gündemimize hiçbir zaman girmedi. Adeta basında, bazı köşelerde, medya organlarında bu tür haberlerin yayıldığını biz de görüyoruz." dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili Aytun Çıray da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Sayın Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklifi getirildiği ve onun da kabul ettiğine dair sosyal medyada yer alan paylaşımlar gerçek dışıdır. Kamuoyunun bilgisine..." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin