Gündem
Giriş Tarihi : 02-07-2018 12:36

Kılıçdaroğlu ve İnce'den Sivas Madımak mesajı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Sivas Madımak Olayı'na ilişkin anma mesajı yayınladı.

Kılıçdaroğlu ve İnce'den Sivas Madımak mesajı

Kılıçdaroğlu, mesajından "Sivas Katliamı, toplumsal ayrıştırma ve kutuplaşmanın nasıl sonuçlar yarattığının acı bir örneğidir. Aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmaması dileğiyle, yitip giden canlarımızı saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Sivas Katliamı, toplumsal ayrıştırma ve kutuplaşmanın nasıl sonuçlar yarattığının acı bir örneğidir. Aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmaması dileğiyle, yitip giden canlarımızı saygıyla anıyorum.

Muharrem İnce ise, şu mesajı paylaştı:

"Geçmişi değiştirmek mümkün değil ama birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve mutlu bir gelecek kurmak bizim elimizde. Yaşadığımız büyük acılardan ders alarak, hepimizin Türkiye'sini yeniden inşa edeceğiz. Bu inançla, Madımak'ta kaybettiğimiz canları rahmet ve saygıyla anıyorum."

 

Geçmişi değiştirmek mümkün değil ama birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve mutlu bir gelecek kurmak bizim elimizde. Yaşadığımız büyük acılardan ders alarak, hepimizin Türkiye'sini yeniden inşa edeceğiz. Bu inançla, Madımak'ta kaybettiğimiz canları rahmet ve saygıyla anıyorum.

AdminAdmin