Gündem
Giriş Tarihi : 06-06-2018 21:27

Akşener: "Dip dalganın üstünde ben sörf yapacağım"

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener FOX TV canlı yayınına katıldı. Akşener şöyle konuştu: Fenerbahçelilere soruyorum. "Ali Bey sizce 4 kat fazla oyla seçilebilir miydi?" İşte bu dip dalga her yere geliyor. Dip dalganın üstünde ben sörf yapacağım. Türkiye'de hep birinci tur konuşuluyor. İşte bu Tayyip Bey'in tuzağı. İnsanlara göre 'CHP zihniyeti' diye bir kavram var. Merkez sağ seçmenin şeytanlaştırdığı bir şey bu. Tayyip Bey karşısına solcu alıp, oyları konsolide edecek.

Akşener:

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener FOX TV canlı yayınına katıldı.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

"İKİNCİ TURA KALIRSAM..."

Cumhuriyete şükran duyuyorum.Cumhuriyeti kuranlara şükran duyuyorum. O cumhuriyetin sağladığı konulardan biri sınıfsal geçirgenlik. Benim gibilere fırsat sunmak. 'İşçisin sen işçi kal' mantığının dışında istersen yapabilirsin diyebilme hayallerini gerçekleştirme ihtimalinin olduğunu okuyorum ben Cumhuriyetten.
İç dünyamda kendimi ikinci tura yakın hissediyorum.Sahadaki veriler de öyle görünüyor. İkinci tura ben kalırsam Sayın Erdoğan'ı evine dinlenmeye göndereceğime eminim. Referandumdaki kalabalığın on katı var. Müthiş bir kalabalık var mitinglerde. O günle bugün arasında başka bir ivme var. Kadınların bana karşı sempatisi müthiş.

'TECAVÜZ GİBİ KONULARDA İYİ HAL İNDİRİMİNİ KALDIRMAYI VAAT EDİYORUM'

Kadınlara son on yılda artan şiddet, tecavüz gibi konularda iyi hal indirimi kaldırmayı vaat ediyorum. Tülbent çok önemli bir sembol oldu. Kadın dayak yer, şikayetçi olunca sığınma evine gönderilir. Adam gezer. Biz bunun tam tersini yapacağız. Adamlar terapi evlerine gidecek, kadınlar evde oturacak.Daha önce Meclise gelen, 12 yaş kanunu iğrenç bir şey. 25 yaşında evlilikler bile azalmışken, siz ufacık kız çocuğunu evlendirmeye kalkışırsanız olmaz.Kadınlarda bir suç arama olayı kalkacak. Bunlar erkek egemen düzenin örneği. Bu erkek egemen düzen kalkacak. Türkiye'de kadınların işe katılma olayı da çok düşük. Bizim önceliğimiz bunu yükseltmek. İyimser ayrıcalık uygulayacağız.

"SÖRF YAPACAĞIM"

Fenerbahçelilere soruyorum. "Ali Bey sizce 4 kat fazla oyla seçilebilir miydi?" İşte bu dip dalga her yere geliyor. Dip dalganın üstünde ben sörf yapacağım. Türkiye'de hep birinci tur konuşuluyor. İşte bu Tayyip Bey'in tuzağı. İnsanlara göre 'CHP zihniyeti' diye bir kavram var. Merkez sağ seçmenin şeytanlaştırdığı bir şey bu. Tayyip Bey karşısına solcu alıp, oyları konsolide edecek.

AdminAdmin