Gündem
Giriş Tarihi : 09-05-2018 00:03

5. gün sonunda Doğu Perinçek'e 94 bin imza

Cumhurbaşkanı adaylığı için Doğu Perinçek'e imza yağıyor. Beşinci günün sonunda Perinçek'in imza sayısı 93.923 oldu. İmza vermek için yarın son gün.

5. gün sonunda Doğu Perinçek'e 94 bin imza

Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza maratonunda bugün 5'inci gün. Doğu Perinçek dün gün sonunda 93923 imzaya ulaştı.

Vatan Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek için imza yağıyor. İmza sürecinin beşinci gününde sistemde yaşanan arızalar öne çıktı. Sabah 11 civarında 45 dakika boyunca "sistem çöktü" gerekçesiyle vatandaşların imza vermesi engellendi. Türk Telekom'dan kaynaklandığı belirtilen arıza nedeniyle öğleden sonra sistem birkez daha gitti. Öğle tatilinin bitmesinin ardından birkez daha sistemin çöktüğü belirtildi. Vatan Partisi Genel Bakanı Doğu Perinçek, Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu önünde yaptığı açıklamada "Çöken onların sistemidir. ABD'ye bağlı sistem çöktü Türkiye, Atatürk devrimi rotasına girdi" dedi. Yaklaşık bir saat süren arıza 14.30 civarında sona erdi.

Doğu Perinçek'e gün boyu yaklaşık 27 bin imza verildi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 100 bin imza hedefi için yarın (9 Mayıs Çarşamba) son gün. İl-ilçe seçim kurulları akşam saat 20.00'ye kadar açık olacak ve imzaları kabul edecek. Yarın ilçe seçim kurulları öğle tatili vermeyecek.

AdminAdmin