Emlak
Giriş Tarihi : 08-04-2018 15:08

Kamara Hazır Ve Sanal Ofis

Geleneksel ofis tarzından farklı olarak işlevini sürdüren, modern ve görselliğe hitap eden ofis türüne hazır ofis denir.

Kamara Hazır Ve Sanal Ofis

 

Hazır ofis daha çok maddi olarak kazanç sağlayan bir sistemdir. Bu ofisin en belirgin özelliği çeşitli faturaları karşılamasıdır. Hazır ofise ait olan faturalar internet, su, elektrik ve telefondur. Kişi bu faturalar ile uğraşmak istemiyor ise bu ofisi tercih edebilir. Hazır ofisin tercih edilme nedenleri arasında görsellik ve işlevsellik vardır. Tasarım olarak güzeldir ve bütün ekipmanları içerisinde barındırmaktadır. Kişi isteğine göre kendisine ait olan ekipmanları ofise getirebilmektedir. Ayrıca kişinin hoşuna gitmeyen eşyalar ofisten dışarı çıkarılabilir.

 

Temizlik hizmeti, sekreterlik gibi yükleri hazır ofis üzerine almaktadır. Bahsedilen bu yüklerin şirketin omuzlarından kalkması oldukça avantajlıdır. Hedefi şirketi büyütmek olan kişiler hiç düşünmeden hazır ofis hizmetini tercih edebilir. Çünkü bu tarz işler bir sisteme bağlı şekilde gittiği zaman kişi zaman kaybetmemektedir. Zamanını en iyi şekilde değerlendirerek işinde başarılı olmaktadır. Bütçeyi iyi bir hale getirmenin en güzel yöntemlerinden biri bu ofis tarzına geçiş yapmak olabilir. Masrafları düşüren ofis tarzı çağımızın en iyi seçenekleri arasında bulunmaktadır.

Sanal Ofisin Özellikleri Nelerdir?

1.      Bu ofisin masrafları normal somut ofislere göre çok azdır. Ekonomik bir avantaj sunan yeni nesil ofisler kişinin işlerini kolay bir şekilde idare etmesini sağlar. Sanal ofislerin adresleri resmi olmaktadır.

2.      Firma sahibiyle müşteri oldukça klas bir ortamda karşılaşmaktadır. Bunun nedeni sanal ofisin varlığıdır. Kaliteli yerlerde buluşma sağlamak şirket imajı açısından önemlidir.

3.      Sanal ofis sistemi kolay ama zaman alan işlerin sorumluluğunu almaktadır. Çağrıları sanal ofisin çalışanları cevaplamaktadır. Kargolar alınır ve teslim edilir. Bu işlerin aksatılmadan gerçekleştirilmesi şirket sahibinin başarılı olmasını sağlamaktadır. Bu sayede yeni müşterilerle tanışma fırsatı bularak şirketini büyütebilir.

Sanal Ofis Nasıl Kurulur?

·        Şirket kurulumu için en önemli etken tebligat adresidir. Tebligat adresi olmadan şirket kurulamaz. Sanal ofis hizmetinin avantajı bu aşamada devreye girmektedir. Bu ofis hizmeti resmi adres şeklinde gösterilebilmektedir. Hal böyle olunca rahat bir şekilde şirket kurulabilmektedir.

·        Sanal ofis hizmetini sağlayan birçok firma bulunmaktadır. İşini en iyi şekilde icra eden ve saygın bir yere sahip olan firma ile çalışması önerilmektedir. Hizmeti sağlayan firmayla sözleşme yapılır. Sözleşme yasal adres için gerekli olan bir prosedürdür. İşlemler sırayla takip edilir. Kişi isterse anonim tabanlı şirket veya limited kurabilmektedir.

·        Kurulum sürecinin tamamlanması için bazı adımların yapılması gerekir. Bu adımlardan biri vergi memurunun adresi teyit etmesidir. Tebligat adresinin teyit edilebilmesi için memurun ziyaret yapması gereklidir. Sanal ofis hizmetinin resepsiyonu bu süreçte vergi memurunu karşılamaktadır. Bireye bu durumla alakalı haber verilir ve memur ile görüşme gerçekleştirilir. İmzanın atılmasıyla kurulum tamamlanmış olur.

·        Son yıllarda artan yeni nesil ofis tarzından dolayı vergi memurları süreç hakkında yeteri kadar bilgiye sahiptirler. Vergi yoklaması sürecinde kişi ile memur telefon aracılığıyla randevulaşmaktadır. Vergi yoklaması bittiği zaman şirket resmi şekilde kuruldu demektir.

·        Yeni nesil ofisler için tavsiye edilen firma Kamara markasıdır. Hem hazır ofis hem de öteki ofis türleri ile başarısını garantileyen firma son günlerde yoğun bir şekilde talep görmektedir. Müşteri memnuniyeti konusunda hassasiyet gösteren firma süreci hızlı ve saygın bir şekilde tamamlamaktadır. Fiyat seçenekleri çeşitlidir. Fakat genel itibari ile fiyatlar 89 TL’den başlar. Maddi ve manevi olarak şirketine başarı kazandırmak isteyen bireyler firma ile ilgili bilgilerin tamamına ulaşabilmektedir.

AdminAdmin