Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 31-03-2018 13:25

YÖNETİMİN VURDUMDUYMAZLIĞI, BECERİKSİZLİĞİ YEMEKLERİ RESMEN KILLANDIRDI, TÜYLENDİRDİ!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri öğrenci yemekhanesinde çıkan yemeklerden üst düzey rahatsız olmaya devam ediyor.

YÖNETİMİN VURDUMDUYMAZLIĞI, BECERİKSİZLİĞİ YEMEKLERİ RESMEN KILLANDIRDI, TÜYLENDİRDİ!

Her gün farklı bir rezalet ile karşı karşıya kalan öğrenciler büyük bir eylem hazırlığında. Öğrenciler sosyal medya platformları üzerinden “Cumhuriyet Üniversitesi İtiraf” isimli hesaptan yaşanan yemek rezaletlerine dur demeyi beceremeyen üniversite yönetimine veryansın etmeye devam ediyor.

 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı faaliyetini sürdüren öğrenci yemekhanesinde 29.03.2018 çıkan yemek öğrencileri resmen isyan ettirdi. Yemekhanede tabakların pis, çatal, kaşıklar pis, yemekler ya kıllı ya çiğ ya sakatat koktuğu ifade ediliyor.

Furkan Soylu isimli sosyal medya kullanıcısının “Bakın ben burdan çok büyük iddia ediyorum 2 gün önce yemek hanede çıkan et köfte lerin den gelen dışkı kokusu kıymanın içine konan karın diye tabir ettiğimiz hayvanın sakatatından kaynaklanıyordu 4 kişi oturduk kimse köfteyi yemedi ve bulaşık yıkama noktasına gittiğimde kimsenin köfte ye dokunmadığını gördüm. Bu hizmette insana yakışan şekilde bir yemek hizmeti sunulsun. Veya bu hizmet için para yeterli değilse fiyatlar artırılsın yada bu hizmet kapatılsın. Biz öğrenciler olarak temiz ve insana yakışır şekilde bir hizmet istiyoruz . Yemek yerine bir tas çorba çıksın biz buna kabulüz. Tabaklar pis , çatal kaşıklar pis , yemekler ya kıllı ya çiğ ya sakatat kokuyor . Artık bizlerle dalga geçmeyi bırakın” gibi ifadelere yer verirken, Renas Ew Gbr adlı kulanıcı ise “Yazıklar olsun, Bunu görüpte utanacak bir yetkilinin olmaması daha da kötü olsa gerek. Aslında sadece tüylerini yedirmek lazım bu ergen eğitim ve bilim prof.yapanlara” ifadeler dikkatten kaçmıyor.

 

Çözüm bulamadıklarını ifade eden bazı sosyal medya kullanıcıların ise Sağlık Bakanlığına, Alo 174 gıda ihbar hattına, Valiye veya ilgili birimlere şikâyet edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 

Görüldüğü üzere, yaptırım, çözüm geliştirme ve iş bitirme noktasına sınıfta kalan Cumhuriyet Üniversitesi yönetimi her anlamda insanlara türlü mağduriyet yaşatmaya ve illallah ettirme devam ediyor.

 

Üniversite tarihine kara bir leke olarak geçen üniversite yönetimine kimin ne zaman dur diyeceği ise merak konusu.

Yaklaşık 20 aydır Cumhuriyet Üniversitesi tarihinde en vasat iş bilmez, başarısız, liyakatsiz kadroları tarafından yönetildiği öne sürülen, tarihe geçen idarenin insan yönetmeyi bilmedikleri, insan ilişkilerinden bir haber vurdumduymazlıkları ve beceriksizlikleri ile Sivas’ta nam saldıkları ifade ediliyor.

AdminAdmin