Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 30-03-2018 00:07

YARGI ÜNİVERSİTEDE BİRİLERİNİ ŞAMAR OĞLANINA DÖNDÜRMEYE DEVAM EDİYOR!

Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimindeki Cumhuriyet Üniversitesi, DEMİRKAYA Ailesine geliştirdiği peşinen düşmanlık, mağdur etme, ötekileştirme ve yok etme girişimi tek tek yüce Türk yargısının kararları ile dönüyor.

YARGI ÜNİVERSİTEDE BİRİLERİNİ ŞAMAR OĞLANINA DÖNDÜRMEYE DEVAM EDİYOR!

Cumhuriyet Üniversite yönetimi tarafından DEMİRKAYA Ailesi hedef tahtasına oturtulmuş, itibarsızlaştırarak, yönetim görevlerini üzerinden hukuksuz almış, maddi kayba uğratmış, özlük haklarını kısıtlarak, çeşitli mobbingler uygulayarak 'Vurun abalıya' misali sürekli mağdur etmeyi sürdürüyor. Adli yargıya bir sonuç alamadığını gören Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi, kurum içerisinde DEMİRKAYA soyadını ve kanını taşıyan herkesi mağdur etmeyi, kan davası olarak görüp, kin beslemeye hız kesmeden devam ediyor.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Talha Denizalp DEMİRKAYA’nın halası olan ve yıllardır başarılı bir şekilde üniversite Vakıf Okullarında Almanca Öğretmeni olarak çalışan Yasemin DEMİRKAYA TOZKOPARAN’nın tazminat bile verilmeden işine son vermiş ekmeği ile oynanmıştır.

Gazeteci kimliği yanı sıra Cumhuriyet Üniversitesi 3. sınıf öğrencisi olan Talha Denizalp DEMİRKAYA Cumhuriyet Üniversitesi ile ilgili gazetemiz yazım ailesi tarafından üretilen, türetilen, kaleme alınan haberler nedeniyle büyük rahatsızlık duyan Rektör Alim Yıldız yönetimi tarafından öğrenci kimliği fırsat bilinmiş bu zamana kadar hukuksuz keyfi 4 idari soruşturma ile karşı karşıya bırakılmış çeşitli cezalara verilerek eğitim hakkı elinden alınmaya gasp edilmeye çalışılmış ve çalışılmaya devam ediliyor.

2 defa okuldan 1 dönem hukuksuz, keyfi bahanelerle uzaklaştırılmaya çalışılan DEMİRKAYA yüce Türk yargısı belki tarihi bir rekora imza atarak 6 günde yürütmeyi durdurmuştur.

DEMİRKAYA hukukuz olarak kendine verilen tüm cezaları yargı kanalıyla iptal ettirmiş ve soruşturmacılar ve ilgili tüm isimler, sorumlular (yönetim kurulu üyeleri) hakkında görevini kötüye kullanmak iddiası ile bimer’e, cimer’e, yök’e yazmış, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur. Kişiler hakkında maddi ve manevi tazminat davalar ise önümüzdeki günlerde açılacağı öğrenildi.

Hukuksuz, birilerin talimatı ile ceza verdirmek için seçildikleri düşünülen tüm soruşturmacıların kim oldukları, isimleri tek tek önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız.

Cumhuriyet Üniversitesi yönetiminin hak hukuk tanımayan uygulamaları; ahlaki hiçbir değer yargısı ile açıklanması mümkün olmayan, salt gazetemizin yayın politikasını karalamaya, susturmaya, sindirmeye yönelik asılsız, çirkin birer iftiradan kamu kaynaklarını etkin kullanmayarak çarçur ederek yargı giderlerine harcamaktan ve yargıyı meşgul etmekten öteye geçmemektedir.

Gazetemiz sahibi ve Yaygın basından sorumlu İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi (İGD) olan DEMİRKAYA her anlamda kana kan, dişe diş mücadele edildiği, önümüzdeki günlerde yine platformumuz kaynaklı ulusal anlamda Türkiye gündemine bomba gibi düşecek bazı haberlerin yoğunluk nedeniyle değerlendirmeye alınamadığı,  sıraya alındıklarının ve birkaç gün içerisinde haberlerin gazetelerde basılacağının müjdesini verdi.

İŞTE KESİN OLMAK ÜZERE OY BİRLİĞİ İLE ALINAN VE BÜGÜN ULAŞAN BİR KARAR

AdminAdmin