Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 12-03-2018 16:14

ÜNİVERSİTE HASTANESİ RESMEN BOŞALIYOR… KAMUOYU BÜYÜK TEDİRGİNLİK YAŞIYOR…

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. İbrahim Gül görevinden istifa etti.

ÜNİVERSİTE HASTANESİ RESMEN BOŞALIYOR… KAMUOYU BÜYÜK TEDİRGİNLİK YAŞIYOR…

 


Cumhuriyet Üniversitesi yönetimin yaşattığı gergin ortam, hoşnutsuzluk, personel memnuniyetsizliği tek tek somut veriler ile ortaya çıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Göz Hastalıkları Öğretim üyesi Prof.Dr. İlker Toker’in de Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevinden ve Sivas’tan ayrıldığını ilk gazetemiz duyurmuş.

Tıp Fakültesi Dekan yardımcılığı görevinden istifa eden Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. İbrahim Gül’ün Üniversite yönetimi ile bir anlaşmazsızlığa girdiği, ortamın tam anlamıyla gerildiği ve önümüzdeki günlerde üniversiteden tamamen ayrılacağı edinilen bilgiler arasında.

Gül’ün fotoğrafının resmi web sitesinden kaldırıldığı görüldü.

 

 

Çok kısa bir süre içerisinde, Sivas için çok önemli tıp alanında görev yapan, büyük bir değer olan, saygın bir kişiliğe ve duruşa sahip başarılı bir bilim adamı Prof.Dr. Sarper Yılmaz’ın da üniversiteden ve Sivas’tan ayrılacağı Ankara’da hizmet vereceği bildirildi.

Prof.Dr. Sarper Yılmaz uzun yıllardır Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapıyor ve alanında, Sivas’ta tek profesördür.

AdminAdmin