Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 13-02-2018 09:04

DİŞ HEKİMLİĞİNDEKİ YETERSİZLİK HASTALARI MAĞDUR EDİYOR

Üniversite yönetimi kurumun onurunu ve imajını yükseltmek için çaba sarf etmediği gibi her geçen gün yaşatılan yeni bir mağduriyet ile gündeme geliyor.

DİŞ HEKİMLİĞİNDEKİ YETERSİZLİK HASTALARI MAĞDUR EDİYOR

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş hekimliği fakültesindeki alet edevat ve sterilizasyon yetersizliği yüzünden sağlık hizmetlerinde büyük tıkanma yaşanıyor. 

Dişhekimliği fakültesinde randevüsü bulunan veya sıra bekleyen hastaların sabah saatlerinde 10:30, 11:00 gibi aletler bitti gerekçesiyle gönderilmesi, tedaviye alınmaması büyük tepkilere neden oluyor.

Hasta ve alet edevat sayılarıyla uyum içerisinde olmayışı Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden yararlanmak isteyen vatandaşları mağdur ediyor.

Diş sağlığı alanında 8 branşta faaliyetlerini yürütmeye çalışan fakültenin her kliniğinde aynı sorunların varlığına ulaşılıyor.

Her anlamda personeli, hastaları ve Sivas halkını karşı karışa getiren mağdur eden sağlık hizmetini sekteye uğratan dengesizliğin ve yaşanan yöntemsel tekdüzelik, yetersizliğin  bir an önce düzeltilmesi isteniyor. 

AdminAdmin