Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 12-02-2018 00:33

İTİRAZLAR İÇİN 3 GÜN SÜRE VAR

Taşeron personelin sürekli işçi kadrosuna geçiş işlemlerinde kurumlar Tespit Komisyonlarınca başvurusu kabul/red edilen listeleri açıklamaya devam ediyorlar.

İTİRAZLAR İÇİN 3 GÜN SÜRE VAR

Bu kapsamda, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi de taşeron çalışanların başvuru sonuçlarını açıkladı. Kurum yaptığı açıklamada başvursu kabul/red edilenlerin listesini yayınladı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde 1100 kişi taşeronluktan kadroya alınma müracaatları kabul edilirken, 206 kişinin müracaatı red edildi. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde 206 red edilen müracaatlar arasında 171 red ile 1. sırada bulunan hastanede ilginç bazı müracaatları kabul ve red edilen personelinin durumu dikkatlerden kaçmamadığı gibi tüm kurum çalışanlarının ve kamuoyunun dilinde.

Kurum web sitesinden yapılan açıklamada "Tespit komisyonunun incelemesi sonucunda başvurusu kabul edilen/reddilen personelin listeleri aşağıda ilan edilmiştir. İtirazlar, 14.02.2018 tarihi mesai bitimine kadar bağlı olunan birime yazılı ve gerekçe belirtilerek yapılabilecektir" denilmektedir.

Başvuru şartlarını taşıyan ve red edilen personelin listeleri şu şekilde:

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı için tıklayınız.

Hastane için tıklayınız.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı için tıklayınız.

Diş Hekimliği Fakültesi için tıklayınız.


AdminAdmin