Sivas
Giriş Tarihi : 19-01-2018 17:24

ÇAYKUŞ: “REKTÖRÜ ÜNİVERSİTEMİZİ VE SİVAS’I OLUMSUZLUKLAR İLE YIPRATMAMAYA DAVET DİYORUM”

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Av. Taha Çaykuş’tan gazetemize özel açıklama…

ÇAYKUŞ: “REKTÖRÜ ÜNİVERSİTEMİZİ VE SİVAS’I OLUMSUZLUKLAR İLE YIPRATMAMAYA DAVET DİYORUM”

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Av. Taha Çaykuş gazetemize yaptığı özel açıklamada; “Şehrimin çalışkan ve düşünceli Valisi Davut Gül’e teşekkür ederim” ifadelerine yer verirken, “Belediye Başkanım Sami Aydın; belediyemizin personelleri; yolları ve kaldırımları özverili bir şekilde temizliyorlar, hem çalışan arkadaşlara hem de kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Öte taraftan, İYİ Parti Sivas İl Başkanı Av. Taha Çaykuş gazetemize yaptığı özel açıklamada; “Sayın rektör, keşke Üniversitemiz, ülke ve dünya sıralamasında başarılı bir komumda olsaydı da size de teşekkür etseydim” serzenişinde bulunarak; “Aralık ayında tüm üniversitelerin başarı sıralamaları ilan edildi. Cumhuriyet Üniversitesi 2025. sırada olduğu tespit edildi. Çevre illerle kıyasladığımızda, üzülerek çevre illerin başarı sıralamasında Cumhuriyet Üniversitesinden daha ileride olduğunu gördüm” ifadelerine ver verirken; “Sayın rektör üniversitemiz yerel ve ulusal basında sürekli “domuz sürüsü üniversite kampüsünü bastı” ve farklı her olumsuz haberler ile gündeme geleceğinize, lütfen bilimsel çalışmaları ve başarıları ile gündeme gelsin. Sayın rektörü, Sivas için, Cumhuriyet Üniversitemiz için çalışmaya, üniversitemizi ve Sivas’ı olumsuzluklar ile yıpratmamaya davet diyorum” dedi.

Ülke gündemine dair açıklamalarda da bulunan İYİ Parti Sivas İl Başkanı Av. Taha Çaykuş; “ Ülke gündemimizde Afrin konusu bulunmaktadır. AKP Hükümeti operasyonu, ağzında sakız gibi çiğnemekte, davul zurnayla operasyon ilanı yapmakta, iç siyaset malzemesi olarak milliyetçiliği kullanmaktadır. Bu konuyu uzatmaya hiç gerek yok. Devlet menfaati gereği, nereye operasyon yapılması gerekiyor ise yapılsın, devletimizin yanındayız.” ifadelerini kullanarak duygu ve düşüncelerini aktardı.

AdminAdmin