Sivas
Giriş Tarihi : 22-12-2017 19:19

Meral Akşener yarın Sivas’ta…

İyi Parti Sivas İl Başkan Yardımcıları Erdoğan Toy ve Selma Kocaman Hüdai İnternet Gazeteciler Derneğini (İGD) ziyaret ederek 23 Aralık Cumartesi günü (yarın) Genel Başkan Meral Akşener´in parti binasının açılışına geleceğini ifade etti.

Meral Akşener yarın Sivas’ta…

İyi Parti basından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selma Kocaman Hüdai, İGD ziyaretinde 23 Aralık Cumartesi günü (yarın) Genel Başkan Meral Akşener´in parti binasının açılışına geleceğini ifade ederek, “Saat 12:00 da Bölge Trafikte konvoyla Genel Başkanımızı karşılayacağız. Genel Başkanımız saat 14:00 da parti binamızın açılışını yapacaktı ifadelerine yer verdi.

Ziyarette İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Toy, Sivas Merkez ve Merkez İlçe Başkanlığının 18 Aralık 2017 tarihinde resmi olarak kurulduğundan bahsederek açıklamalarda bulundu. 90 kişilik yönetim kurulu ve 14 kişilik disiplin kurulu ile il yönetiminin oluştuğunu söyledi.

Yönetim kurulunda HDP hariç diğer tüm partilerde daha önce siyaset yapmış kişilerin olduğunu kaydeden Erdoğan, “Partimiz içerisinde İlk defa bir siyasi partiye üye olan ve ilk defa bir siyasi partinin yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızda vardır. Yönetim kurulumuzda 18 yaşından tutun da 70 yaşına kadar yöneticimiz vardır. Yöneticilerimiz arasında tüm mesleklerden birer temsilci vardır” dedi.

Basından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selma Kocaman Hüdai, İyi Parti´nin tüzüğünde kadın kotasının yüzde 25 olduğunu ancak Sivas´ta bu kotanın yüzde 30 olduğunu vurguladı.

“Tüzüğümüz gereği kadın kolları başkanlığımız bulunmamaktadır” diyen Hüdai “Genel Başkanımız bir bayan ve kadınların siyasette ağırlığının ön plana çıkmasını istiyoruz. Biz seçimleri bayanlarla kazanacağız” diye konuştu.

23 Aralık Cumartesi günü İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in parti binasının açılışına geleceğini ifade eden Hüdai,” Saat 12:00 da Bölge Trafikte konvoyla Genel Başkanımızı karşılayacağız.  Genel Başkanımız saat 14:00 da parti binamızın açılışını yapacaktır ve halka hitap edecekler ardından basın toplantısı düzenlenecektir” şeklinde konuştu.

Son olarak ziyarette konuşan Erdoğan, tüm vatandaşları parti binasının açılışına davet etti.

Ziyarette İGD Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demikaya, Sayman Mehmet Ercan İlter ve Yönetim Kurulu üyesi gazetemiz sahibi Denizalp Demirkaya hazır bulundular.

AdminAdmin