Sivas
Giriş Tarihi : 21-12-2017 17:25

Karasu, yeniden aday olacağını açıkladı…

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ulaş Karasu, 23 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Genel Kurulda CHP il Başkanlığı’na aday olduğunu söyledi.

Karasu, yeniden aday olacağını açıkladı…

Genel Kurul’un ardından hemen 2019 yılı seçimlerine hazırlanacaklarını aktaran Karasu; “Sivas iktidar partisine yıllardır vermiş olduğu desteğin karşılığını alamamıştır. Sivas her geçen gün geriye giden, göç veren ve küçülen bir şehir. Sivas’ta AK Partiye verilen desteği tersine çevirmek zorundayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ulaş Karasu, 23 Aralık 2017 yılında yapılacak olan İl Başkanlığı seçimine yeniden aday olduğunu açıkladı. Genel merkezlerinin vermiş olduğu karar doğrultusunda ilk olarak CHP İlçe teşkilatının seçimlerini yaptıklarını şimdi ise İl Başkanlığı seçimlerini yapacaklarını vurgulayan Karasu, “Sivas gibi zor bir şehirde siyaset yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sivas’a gelen Cumhurbaşkanı konuşuyor yüzde 70 oy aldığı için teşekkür ediyor, 2019 yılı seçimlerde de aynı oranda oy istiyor. Sivas iktidar partisine

yıllardır vermiş olduğu desteğin karşılığını alamamıştır. Sivas her geçen gün geriye giden, göç veren ve küçülen bir şehir. Sivas’ta AK Partiye verilen desteği tersine çevirmek zorundayız” dedi.

Yapılacak olan kongrenin demokrasi şenliğinde geçeceğini vurgulayan Karasu; “2 yıldır il başkanlığı görevimi sizlerden aldığımız destekle yürütmeye çalıştık.

Bu süreçte bana destek veren İl yönetim kurulu üyelerime ve partililerime teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin ferdi olmak ve bu aile için mücadele etmek, sizlerle beraber omuz omuza yürümek ömrümün sonuna kadar taşıyacağım en büyük şereftir benim için. 2012 yılından itibaren devam ettirdiğim İl Başkanlığı görevini sizlerin desteği ile bir dönem daha yürütmeye karar verdik ve yola çıktık.  Şuan İl kongreleri gerçekleşiyor. 4 Şubatta kurultayımızı toplayarak yenilenmiş örgütlerimizle Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber 2019 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlanacağız. 2019 yılı seçimleri hem partimiz açısından hem ülkemiz açısından tarihi bir seçim olacak. Bu seçimlerde ülkemizi yıllardır yöneten ve ülkemizi her geçen gün bataklığa saplayan, ekonomisi batmış, sağlık ve eğitim sistemi çökmüş, dış politikada bitmiş bir iktidarın 2019 yılında artık gitmesi gerekiyor.

Biz 2019 yılına gidilen bu süreçte hak, hukuk ve mücadelemizi bu toplumun ezilen, dışlanan, ötekileştirilen mazlumların mücadelesini hep beraber omuz omuza yürüteceğiz. Hepimiz kol kola omuz omuza bu mücadeleyi yöneteceğiz. Bu süreçte yıllardır içimizde gelen kavgaları küskünlükleri bir tarafa iteceğiz. 2019 yılı seçimlerini kazanacağız ve kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin