Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 22-11-2017 01:01

SİVAS VALİLİĞİNDEN ÜNİVERSİTEYE SORUŞTURMA AÇILDI

Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içerisinde üniversite Vakfı okullarına bağlı faaliyetlerini yürüten ve Sivas Ak Parti Milletvekili Habip Soluk’un eşinin adını taşıyan, yaptırılan Özel Günay Soluk Anaokulunun içler açısı durumu gazetemiz Ekim ayı başında haberleştirerek gün yüzüne çıkarmıştı.

SİVAS VALİLİĞİNDEN ÜNİVERSİTEYE SORUŞTURMA AÇILDI

Her anlamda büyük bir yönetim zafiyeti sergilediği öne sürülen, yerel, ulusal basının manşetinden ve Sivas, Türkiye kamuoyunun dilinden düşmek bilmeyen Rektör Alim Yıldız yönetimi, göreve geldiği gün itibariyle üniversitenin geriye gidişi rakamsal olarak ortaya konulurken, öğrencisine, çalışanına yaşattığı mağduriyet, sürgünler, görevden almalar ve işten çıkartmalar nedeniyle eleştirilerin hedefi noktasında. demiştik

TÜM TÜRKİYE CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE YAŞANAN OLUMSUZLUKLARDAN SÖZ EDİYOR... dedik

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE YAŞANAN MAĞDURİYETLER TAVAN YAPTI… dedik

KAMUOYU ARASINDA REKTÖR ALİM YILDIZ YÖNETİMİNİN PERSONELİNE, ÖĞRENCİYE SİVAS HALKINA YÖNELİK TÜM OLUMSUZ, MAĞDUR EDİCİ UYGULAMALARI VE BAZI SOMUT BİLGİLERİN VARLIĞI ŞİMDİDEN AK PARTİYE EN AZ 10 BİN OY KAYBETTİRDİĞİ VE BU SAYININ HER GEÇEN GÜN YÜKSELDİĞİ İFADE EDİLİYOR. ÜNİVERSİTE PERSONELİ VE SİVAS KAMUOYU ARASINDA BU REKTÖRÜN 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNDEN 13 GÜN SONRA ATANMASINI SEBEBİNİ ANLAYAMADIKLARINI BU ÜNİVERSİTE ŞEHRİNİN BÖYLE BİR REKTÖRÜ, YÖNETİMİ HAK ETMEDİĞİNİ İFADE ETMEKTEDİR. dedik

ÜNİVERSİTEDE FETÖ SEVİCİLİĞİ “VIP” DÜZEYİNE Mİ ERİŞTİ? dedik

REKTÖR ALİM YILDIZ’A KİM DUR DİYEBİLECEK? dedik

Cumhuriyet Üniversitesindeki yaşanan mağduriyetlerinin sebebini merak edenlerin ÜLKE TV’de geçtiğimiz günlerde yayımlanan “EN SIRADIŞI” https://youtu.be/LMGExgn8_sQ programını izleyerek bulabileceği, öğrenilebileceği öne sürülürken, Cumhurbaşkanı makamının Cumhuriyet Üniversitesinde ve benzer uygulamaların, mağduriyetlerin görüldüğü diğer kamu kurum ve kuruluşlarda yaşanlara ne zaman bir dur diyeceği ise de merak ediliyor. dedik

Tüm bunları yaşayanlar, duyan ve görenler ise eski haber spikeri Reha Muhtar’ın klişeleşen sözünü hatırlayarak “Nerede bu devlet” demekten kendini alamıyor. dedik YİNE TIK YOK

Anlaşıldığı üzere, Cumhuriyet Üniversitesinin ve Sivas’ın ulusal (yaygın) basının gündeminden düşmemesi birilerini rahatsız etmemektedir! Edilen bilgilere göre, kısa süre içerisinde devletin Cumhuriyet Üniversitesi ile ilgili önemli bir tasarrufu olmadığı takdirde önümüzdeki günlerde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi farklı sansasyonel konularla ulusal (yaygın) basının gündemine tekrar geleceği aktarılmaktadır.

Bugün ise, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Günay Soluk Anaokulu´nda çekilen çirkin ve mide bulandıran görüntüler için Sivas Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.

 Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Günay Soluk Anaokulu´nda çekilen çirkin görüntüler geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansımıştı.

Görevli öğretmenin uyutmaya çalıştığı çocukların yastık ve emziklerini tuvalet girişine atıp tekrar ağzına verdiği görüntülere  Sivas Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.

Vakıf, okul müdürü ve ilgili öğretmenin işine son verirken, aileler de suç duyurusunda bulunmuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise yaşanan çirkin olayla ilgili bir açıklama yaparak şunları kaydetti: “Bildiğiniz gibi olay dün görsel ve yazılı basına intikal etti. Olayla ilgili Sayın Valimizin de talimatıyla soruşturma başlattık. Hem velilerden gelen şikayetler hem de görsel ve yazılı medyada çıkan haberleri tutanak kabul ederek soruşturma emri verdik. Üzücü bir durum, bununla ilgili soruşturma sürecinden sonra alınacak önlemleri değerlendireceğiz.

AdminAdmin