Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 08-11-2017 21:55

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ'NDE SEMPOZYUMDA HERKES UYUDU

Sivas'taki Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) tarafından kronik sağlık sorunu olan 'Epilepsi' hastalığı hakkında sempozyum düzenlendi. Yorgun düşen öğrenciler salonda uyukladı.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ'NDE SEMPOZYUMDA HERKES UYUDU

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) tarafından düzenlenen sempozyumda ilginç anlar yaşandı. CÜ Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen sempozyuma Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl sağlık Müdürü Dr. Adil Kaya, CÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili İlhan Çetin, akademisyenler ve tıp fakültesi ile hemşirelik bölümü öğrencileri katıldı.

Sempozyumda CÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili İlhan Çetin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Hatice Tel Aydın ile Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü ve Nöroloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof Dr. Ertuğrul Bolayır, 'Epilepsi Hastalığına Genel Bakış' ile 'Epilepsi'de Semptom Yönetimi ve Hastalığa Uyum' konuları hakkında katılımcılara bilgi verdi. 

Yaklaşık 2 saat süren sempozyumun ilk oturumunda sabah erken saatlerden itibaren konferans salonuna gelen öğrencilerin yorgun düştükleri gözlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin bir çoğunun salonda uyukladığı görüldü.

KAYNAK: POSTA GAZETESİ

AdminAdmin