Sivas
Giriş Tarihi : 03-11-2017 10:16

YİĞİT ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Teknik Öğretmenlik görevinde bulunan Yüksel Yiğit, 11 Kasım´da yapılacak olan kongre öncesi, ‘Türk Eğitim Sen´i yönetmeye talibiz´ diyerek adaylığını açıkladı.

YİĞİT ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yiğit, yaptığı açıklamada ekip arkadaşlarıyla bazı fikir ve projeler hazırladıklarını ve başkan olduğu taktirde bu projeleri hayata geçireceğini söyleyerek “Projelerimizden bir tanesi Sivas´a 150 kişilik Kamu-Sen bünyesinde bir kız öğrenci yurt kazandıracağız. Bundan sonra ölçme, değerlendirme, semineler, eğitimlerimiz artacak bunlar için Misafirhane ve çok amaçlı bir toplantı salonu düşünüyoruz. Üyelerimizin çocuklarının eğitimi için gönüllü öğretmenlerimiz ile eğitim vereceğiz. Her ay bir ilçede ilçe temsilcileri ile beraber toplantılar gerçekleştireceğiz. Mesela 16 tane ilçe temsilcimiz bir ay Divriği´de diğer ay Şarkışla´da toplanacağız.

Bu şekilde planlarımız var. İnşallah bunları zamanla hayata geçireceğiz. Türk Eğitim Sen Şubesini yönetmek için yola çıktık. Daha önce seçim çalışmalarına başladık. 4 Kasım Cumartesi günü üyeleri tanıtım programı ile projelerimizi açıklayıp delege seçimleriyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere destek olan başta eş ve çocuklarımız olmak üzere tüm dostlarımıza, özellikle şubemiz için yeni bir başlangıca bizi teşvik edip destekleyen, her şartta birlikte ve omuz omuza yürüyeceğimiz üyelerimize şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

AdminAdmin