Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 16-10-2017 02:37

ÖĞRETİM GÖREVLİSİNİN BİSİKLETİ ÇALINDI!..

Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi’nde öğretim görevlisi K.Ö., önceki gün Yeşilyurt Mahallesi, Şifa Caddesi üzerinde bulunan bir işyerine giderken kullandığı bisikleti, apartmanın girişine bıraktı. Ancak binadan çıktığında bisikletin yerinde olmadığını fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİNİN BİSİKLETİ ÇALINDI!..

Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi’nde öğretim görevlisi K.Ö., önceki gün Yeşilyurt Mahallesi, Şifa Caddesi üzerinde bulunan bir işyerine giderken kullandığı bisikleti, apartmanın girişine bıraktı. Ancak binadan çıktığında bisikletin yerinde olmadığını fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi.

 Çevrede bulunan güvenlik kameraları incelemeye alındı. Kayıtlarda bisikleti bir kişinin çaldığı görüldü. Kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde hırsızlık şüphelisinin bir süre çevrede gezindikten sonra binaya girdiği, 3 dakika içeride kaldıktan sonra kilitli bisikleti alarak çıktığı görüldü. Sivas Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda bisiklet hırsızlığını gerçekleştirilen şüphelinin S.Ö. olduğu tespit edildi.

Şüpheli gözaltına alınırken, çalıntı bisiklet ise tüm aramalara karşın bulunamadı. Şizofreni hastası olduğu belirlenen S.Ö., tedavi amacıyla Tokat Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderildi.

AdminAdmin