Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 13-09-2017 05:56

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NİN SKANDAL HAMLESİ ULUSAL BASINDA…

Gazetemiz tarafından ilk olarak haberleştirilen ve Türkiye gündemine taşınan yaygın (ulusal) basın tarafından görülen haberimiz Türkiye gündemine bomba gibi düşerken, kadrolarımızın tanınırlığı, güvenirliğini ve İnternet Gazetecilerin haberlerinin, ellerinin nerelere ulaşabileceğini bir daha göstermiş oldu.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NİN SKANDAL HAMLESİ ULUSAL BASINDA…

Bilindiği üzere, Rektör Alim Yıldız yönetimi Cumhuriyet Üniversitenin web sayfasından Türk Bayrağımızı, Atatürk ve “Cumhuriyeti seviyoruz” yazısını çıkarmıştı.

Bu tutumun ve skandal hamle ile vatandaşın, personelin, öğrencisinin milli değerlerine saygı gösterilmediği, milli birlik ve beraberliğimizi zedelediği, Rektör Alim Yıldız yönetimindeki Cumhuriyet Üniversitesine Türkiye genelinden büyük tepkiler yağarken, Sivas’ın adı ve rektörü atayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsiyeti büyük zarar gördüğü 2019 öncesi ulusal anlamda bilerek isteyerek yıpratılmaya çalışıldığı iddialar arasında.

Bazı çevreler tarafından bu yıpratma hamlelerin kripto Fetöcülerin yeni bir oyunu olduğu öne sürülürken, “Gelenekten Geleceği” yazısının da çok düşündürücü, mesaj içerikli ve manidar olduğu iddia ediliyor.

Özel görüşmelerde, bu hamlelere karşı eğer istenirse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek işareti, karşı hamlesi ile Sivas’ta yaşanan tüm bu v.b. olaylar, kötü yönetim anlayışı, gidişat, liyakatsiz şaibe, şüphe dolu, defolu kadroların işbaşında olması nedeniyle vatandaşın mağduriyetleri, keyfi uygulamalar, kurumsal ve şahsi yıpranmışlıkların tamamı 2019 öncesi kökten haledilir düşüncesinde.

Türk Bayrağımızın, Atatürk resminin ve “Cumhuriyeti seviyoruz” yazısı üniversitenin web sayfasından çıkarılmasını milyonlarca okuyucusu olan ulusal basın şu şekilde gördü ve habere konu etti. Konuyla ilgili Tv haberlerininde sabah saatleri itibariyle yayına gireceği ve farklı basın yayın organların tarafından da habere konu edileceği öğrenildi.

http://www.asikurtlar.com/simdi-de-cumhuriyet-universitesi-ataturku-sildi.html

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/cumhuriyet-universitesi-de-ataturku-sildi-2008373/

http://odatv.com/simdi-de-cumhuriyet-universitesi-sitesinden-ataturku-sildi-1209171200.html

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/822931/Cumhuriyet_Universitesi_Ataturk_u_sildi.html

http://www.abcgazetesi.com/skandal-universite-ataturku-sildi-63915h.htm

http://haber.sol.org.tr/toplum/cumhuriyet-universitesi-ataturku-sildi-209433

http://www.yurtgazetesi.com.tr/turkiye/universiteden-ataturk-un-ismini-sildiler-h48601.html

https://halkweb.com/cumhuriyet-universitesinden-skandal-hamle/

https://www.kamupersoneli.net/gundem/cumhuriyet-universitesi-ataturk-ve-turk-bayragini-sildi-h34875.html

http://www.toplumsal.com.tr/gundem/skandal-universite-ataturk-u-sildi-h5717.html

https://www.haber3.com/guncel/egitim/cumhuriyet-universitesi-de-ataturku-sildi-haberi-4883257

http://www.cagdasses.com/guncel/70668/sivas-cumhuriyet-universitesi-ataturk-ve-turk-bayragini-sildi

http://www.egepolitik.com/cumhuriyet-universitesi-de-ataturk-u-sildi/45732/

Hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun, hangi siyasi düşünce angaje olursa olsun binlerce takipçisi olan Gazeteci - Yazar Müyesser Yıldız’in konuyla ilgili twitter hesabından yaptığı paylaşım da dikkatlerden kaçmadı.

Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesindeki skandal ile ilgili yaptığı 2 sosyal medya paylaşımında “Adı "Cumhuriyet" olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi web sitesinden Bayrağımız, Atatürk'ümüz ve “Cumhuriyeti Seviyorum” yazısı kaldırılmış” ve "O Rektör an itibarıyla görevdeyse, Saray ve Başbakanlığın, 9 gün önceki Sivas Kongresi mesajları kocaman bir YALAN olmuştur!..” ifadelerine yer verdi.


AdminAdmin