Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-08-2017 16:46

METİN KÜLÜNK: “HER ŞEY VAKTİNDE GÜZELDİR”

70 Âlim’in katılımı ile gerçekleşen ve Sivas Arifan Külliyesi'nde düzenlenen Anadolu Alimler Birliği’nin istişare ve koordinasyon toplantısında bir konuşma yapmak üzere davet edilen Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Sivas’a geldi.

METİN KÜLÜNK: “HER ŞEY VAKTİNDE GÜZELDİR”

Sivas’a gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ayağının tozuyla Vizyon 58 televizyonunda yayınlanan ve Bülent Özçelik’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem Vizyon” programına katıldı.

Programda konuşan Külünk “Sokak nerde duruyorsa biz orda duruyoruz hiç bundan eyvallah etmeyiz” dedi. Program sunucusu ve yapımcısı Bülent Özçelik’ın “Sayın Vekilim halk şunu istiyor aslında, bizim talebimiz sayın Cumhurbaşkanına gitmeli ve gitmiyor, halkın beklentileri Cumhurbaşkanımızın bundan bilgisi olsun, insanlar bunu istiyor” konuşmalarının ardından Milletvekili Külünk ise” Vatandaşlarımızın hiçbir endişesi olmasın ki, sayın Cumhurbaşkanımız bütün bu süreçlerin an ve an farkında, her şey vaktinde güzeldir” cevabını verdi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'le Sivas gündemine bomba gibi düşen ve oldukça ses getiren program 2,5 saat sürdü. Program yapımcısı ve sunucusu Bülent Özçelik’in Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  “Program sırasında sizden gelen yüzlerce sorunun ancak bir kaç tanesini cevaplayabildik. Ancak şuna müsterih olun, Sivas'ta ne olup bittiğini, ne fırıldaklar döndüğünü bizim kadar biliyor. Siyaset'in seyrini, STK'ların çevirdiği dolapları, Kripto FETÖ'cülerin kimler olduğunu, İhalelerde dönen dolapları, kamu kurum ve kuruluşlarında gizlenen FETÖ'cüleri, hepsini tek tek konuştuk. Bilmediklerini dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştık. Biraz sabır göstereceksiniz ve adalete güveneceksiniz, güveneceğiz dedi. Kısaca şunu söyledi "Bu işin peşini bırakan en az onlar kadar alçaktır" Çünkü bu vatan, millet, bayrak, devlet meselesidir.
Bu ülkede yaşayan tüm kardeşlerimden dikkatli ve uyanık olmalarını istiyorum. Kardeşliğimize zarar vermeye çalışacak alçak ve namussuzlara fırsat vermeyelim."


Kendisine sunulan soruları ve dosyaları inceleyeceğini takipçisi olacağını söyledi ve daha birçok şey konuştuk. Sayın Cumhurbaşkanımıza iletilmek üzere aldığı birçok not olduğunu biliyorum. Program en kısa zamanda Youtube kanalına konulacak.” dedi.

Birçok üniversite personelinin Sivas’a gelen Ak Parti Milletvekili Metin Külünk ile görüştüğü sosyal medya paylaşımlarına yansırken, önümüzdeki günlerde Sivas’ta kripto Fetöcüler ile ilgili gelişmelerin, siyasette ve bazı kurum ve kuruluşlarda önemli değişikliklerin yaşanacağı öne sürüldü.

Şimdi program içerisinde yer alan ve birinin üniversite hakkında olduğu tahmin edilen 2 önemli konu hakkındaki bölümlerinin videosunu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz…

 

AdminAdmin