Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 12-08-2017 17:01

HASTALARIN TELEFONLARINI ÇALAN HIRSIZ ARANIYOR

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi´nde yaşanan hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Bazı hasta ve refakatçilerin telefonunu çalan hırsız sırra kadem bastı.

HASTALARIN TELEFONLARINI ÇALAN HIRSIZ ARANIYOR

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi´nde öyle bir hırsızlık vakası yaşandı ki hastalar büyük şok yaşadı. Sabahın erken saatlerinde bazı servislerde yatan hastaların ve refakatçilerinin telefonlarını çalan hırsız sırra kadem bastı. Bir hasta yakını gibi davrandığı belirtilen hırsızın, hastaların tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için odadan çıkmalarını beklediği  belirtildi. Bazı hasta ve yakınları telefonlarının çalındığını fark ettiklerinde artık iş işten geçmişti. Çünkü hırsız çoktan sırra kadem bastı.

 Hastane yönetimi ve hastane polisine durumu bildiren mağdurlar, hırsız olarak tanımladıkları şahsın beyaz şapkalı bir kişi olduğu ifadesini verdi. Bu kişiyi odaların önünde beklediğini gördüklerini ancak bir hasta yakını zannettiklerini söyleyen mağdurlar, hırsızın kimliğinin tespit edilmesini istedi. İncelenen güvenlik kameraları görüntülerinde ise tarif edilen kişinin beyaz bir arabaya binerek hastaneden uzaklaştığı tespit edildi. Polis ekipleri, telefon hırsızının yakalanması için çalışma başlattı. 


Kaynak: Bizim Sivas

AdminAdmin