Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 11-08-2017 03:15

REKTÖR DANIŞMANININ KARDEŞİ AK PARTİYİ YOLSUZLUK YAPMAK İLE Mİ SUÇLUYOR?

Yalova Revizyon Gazetesi’nin haberine göre, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız’ın danışmanı ve Eğitim Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Taner Çiftçi’nin kardeşi Yalova’lı İş adamı Ercan Çiftçi’den, Ak Parti Yalova Belediye Meclis Üyesi ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz’e yolsuzluk ve hırsızlık ile suçladığı!

REKTÖR DANIŞMANININ KARDEŞİ AK PARTİYİ YOLSUZLUK YAPMAK İLE Mİ SUÇLUYOR?

Yalova Revizyon Gazetesi’nin haberine göre, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız’ın Sivas'lı olmadığı bilinen danışmanı ve Eğitim Fakültesi Dekan yardımcısı olan Yrd. Doç. Taner Çiftçi’nin kardeşi Yalova’lı İş adamı Ercan Çiftçi’den, Ak Parti Yalova Belediye Meclis Üyesi ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz’i yolsuzluk ve hırsızlık ile suçladı!

Ercan Çiftçi, bazı yolsuzluklar tespit edildiği için denetim raporlarının gizlendiği iddia edilen Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ak Partili Ömer Nergiz‘e yüklendi!

Revizyon Gazetesi’nin haberine göre, Yalova’da Ak Partinin yönettiği iddia edilen Yeşil Körfez Su Birliği ile ilgili bir süredir sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve suçlamalarına devam eden İş adamı Ercan Çiftçi‘nin iddialarına cevap veremeyen Ak Partili yöneticilere tabandan da büyük tepkilerin olduğunu öne sürülüyor.

Ak Parti Yalova İl Yönetimi ise bu iddialar karşısında sessizliğini koruduğu da haberde konu ediliyor.

AdminAdmin