Gündem
Giriş Tarihi : 30-05-2017 00:44

Erdoğan'dan "FETÖ ile mücadelede merhamet yok" mesajı

AK Parti MYK'da Cumhurbaşknı Erdoğan, "FETÖ ile mücadelede merhamet yok" mesajı verdi.

Erdoğan'dan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleştirilen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam ederken açıklama yapıldı. 

Partinin yeni MYK üyeleri, yeni Parti Sözcüsü Mahir Ünal tarafından açıklandı. 

MYK'DA 4 İSİM DEĞİŞTİ

Daha önce AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Cevdet Yılmaz, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin yerine getirildi.

AK Parti MKYK üyesi Mahir Ünal da Cevdet Yılmaz'dan boşalan Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

AK Parti Ar-Ge'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın yerine ise AK Parti MKYK üyesi Hamza Dağ getirildi. Yasin Aktay'ın yaptığı AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini ise AK Parti MKYK üyesi Ravza Kavakçı Kan üstlendi.

ERDOĞAN'DAN "FETÖ'YE MERHAMET YOK" MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez başkanlık ettiği toplantıda FETÖ ile mücadele mesajı verdi.

"FETÖ ile mücadele merhamet etmeden devam edecek" mesajı veren Erdoğan, MKYK'nın gençleşmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Halkla iç içe olunması gerektiği mesajını veren Erdoğan, bir kez daha verim alınamayan isimlerin yerine yenilerinin görevlendirileceğini söyledi.

Toplantıda teşkilatlar ve yerel yönetimlerin de performans değerlendirmesinin yapılmasına karar verildi.

AdminAdmin